Fotografii de colecţie: Fraţii Moga, din copilărie şi până în adolescenţă!

17 decembrie, 2014
moga jpeg

Marius Moga şi fratele lui Iulian sunt două nume sonore în România. Unul este cunoscut drept Micul Mozart datorită capodoperelor sale muzicale şi celălalt este unul dintre cei mai solicitaţi regizori de videoclipuri din ţară.

Marius Moga şi fratele lui Iulian sunt două nume sonore în România. Unul este cunoscut drept Micul Mozart datorită capodoperelor sale muzicale şi celălalt este unul dintre cei mai solicitaţi regizori de videoclipuri din ţară.

Deşi Marius este mai mereu prezent pe micile ecrane, iar Iulian este, mai degrabă, în spatele lor, ambii sunt extrem talentaţi în ceea ce fac şi au cunoscut succesul de la vârste fragede.

Recent, câteva fotografii din copilăria şi adolescenţa celor doi au ajuns pe Internet, spre încântarea fanilor. Astfel, dacă acum nu se aseamănă fizic deloc unul cu celălalt, în copilărie cu greu îi puteai deosebi. Se îmbrăcau la fel şi chiar aveau aceeaşi tunsoare, ceea ce-i făcea greu de recunoscut.

image

Şi adolescenţa lor este marcată de experienţe muzicale. În timpul liceului, Marius face parte dintr-o trupă numită Talk to Me, pentru care compune numeroase piese, printre care şi melodia Noaptea, care s-a dovedit a fi primul lui succes. În aceeaşi perioadă, Iulian face primele sale încercări în materie de videoclipuri.

image

În familia celor doi, muzica a fost domeniu de referinţă. Străbunicul celor doi a compus pentru ansamblu folcloric, bunicul cunoştea banjoul, iar bunica făcea parte din corul bisericii. Nici de mirare că urmaşii lor au continuat cu această tradiţie. Chiar şi părinţii celor doi fraţi au cochetat cu domeniul acesta. Tatăl a învăţat chitară, iar mama s-a preocupat de canto.

Sursă foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg