Fotografii din paradisul Angelinei Jolie. Uite ce oază verde vrea să cumpere în Cambodgia!

1 martie, 2017
Angelina Jolie jpeg

Este cel mai uimitor loc pe care Angelina Jolie intenţionează să-l cumpere pentru a-şi extinde paradisul din junglă. Momentan, actriţa deţine un pământ cumpărat de la comandantul Khemerii Rouge, acuzat de crimă în masă, şi îşi doreşte să achiziţioneze şi proprietatea de vizavi, o adevărată oază verde.

Angelina la un interviu emoţionant în Cambodgia.

Pământul deţinut de Angelina în Cambodgia cuprinde peisaje superbe de junglă, cu plante exotice şi cascade. Terenul de 7,5 hectare a fost cumpărat în 2002 de la Ta Tith, un fost oficial, acuzat în 2015 de comiterea unui genocid în timpul regimului de teroare a lui "Killing Fields".

image

Se pare că Angi, aflată în Cambodgia pentru promovarea filmului său, le-a cerut reprezentaţilor să-i ofere vecinul său suma de 32,000 £ pentru terenul deţinut de acesta, care măsoară 2,5 hectare. Posibilul vănzâtor este soldat şi a declarat pentru Daily Mail că este impresionat că diva vrea să cumpere de la el: "Sunt fericit că voi vinde terenul acestei doamne celebre. O vedem pe Angelina de fiecare dată când vine în vizită şi este întotdeauna foarte prietenoasă ".

image

Terenul pe care Angi a pus ochii este situat  lângă cel pe care actriţa l-a cumpărat în 2002, în mijlocul junglei. Se pare că actriţa vrea să-şi extindă proprietatea, odată cu achiziţionarea lui. Conform surselor DailyMail, acest teren va fi confiscat, în cazul în care proprietarul nu-l va vinde lui Jolie. Angelina a construit în Cambodgia o casă de vacanţă, împreună cu o bază forestieră pentru organizaţia de caritate pe care o conduce alături de fiul său adoptiv, Maddox, în vârstă de 15 ani.

Foto: George Knowles pentru MailOnlineRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}