Fotografii inedite cu casa starului din "Sex and the City", Sarah Jessica Parker!

2 decembrie, 2014
casa sjp jpeg

Sarah Jessica Parker şi soţul său Matthew Broderick dispun de o frumoasă vilă în Greenwich Village, pe care, însă, îşi doresc s-o vândă. Proprietatea istorică are 6800 de metri pătraţi şi a intrat în posesia cuplului în anul 2011 contra sumei de 19 milioane de dolari

Sarah Jessica Parker şi soţul său Matthew Broderick dispun de o frumoasă vilă în Greenwich Village, pe care, însă, îşi doresc s-o vândă. Proprietatea istorică are 6800 de metri pătraţi şi a intrat în posesia cuplului în anul 2011 contra sumei de 19 milioane de dolari.

Căsătoriţi din anul 1997, cei doi au achiziţionat mai multe proprietăţi impresionante, printre care şi vila din Greenwich Village, în care nu au locuit, de fapt, niciodată. Motiv pentru care, la un an de la cumpărare, casa a fost deja scoasă la vânzare la preţul de 25 de milioane de dolari.

image

Cum preţul era unul destul de piperat, casa nu s-a vândut, iar vedeta a fost nevoită să scadă din nou preţul, casa fiind listată în prezent la preţul de 20 de milioane de dolari.

image

Vila are o suprafaţă de 6800 de metri pătraţi care este împărţită în cinci dormitoare, pe cinci etaje. Casa a fost construită în 1846 şi este caracterizată printr-un stil arhitectural istoric, dar cu influenţe moderniste.

image

Are finisaje precum marmură rafinată, ferestre de mahon din podea până în tavan, baia este din piatră sculptată manual şi fiecare dormitor are propriul şemineu. Destul de impresionant, nu?

image


Recente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg