Fotografii nemaivăzute cu Amy Winehouse în adolescenţă

7 septembrie, 2015
amy winehouse jpeg

„Amy Winehouse: A Family Portrait” este numele expoziţiei speciale găzduite de Muzeul Evreiesc din Londra care dezvăluie în exclusivitate poze personale şi neştiute de publicul larg, oferite de familia faimoasei cântăreţe care-a murit în 2011 din cauza intoxicaţiei cu alcool.

image

Regretata artistă câştigătoare de Grammy a făcut istorie în muzică, dar a şi murit prea curând, la aceeaşi vârstă la care alte iconuri ale muzicii au pierit: la 27 de ani. Însă la 4 ani de la moartea ei, viaţa lui Amy Winehouse e celebrată printr-o expoziţie de fotografii emoţionante, colecţii de haine şi de obiecte personale, colecţii de viniluri şi CD-uri şi chiar şi casete video cu frânturi din copilăria sa.

image

Totul s-a datorat fratelui celebrei cântăreţe şi cumnatei acesteia, Alex şi Riva, care au pus la dispoziţie atâtea lucruri personale care i-au aparţinut lui Amy. Fanii pot vedea pentru prima oară fragmente din copilăria brunetei, cât şi colecţiile ei cele mai de preţ, care au inspirat-o şi ajutat-o să devină un icon muzical atât de apreciat şi regretat totodată. Evenimentul este cu atât mai important cu cât se apropie şi ziua de naştere a cântăreţei, 14 septembrie. Albumele sale de succes, „Frank” şi „Back to Black” i-au adus milioane de fani şi multe premii Grammy.

image image

Amy Winehouse a murit din cauza dependenţei de alcool, în propria casă din Camden Square, după ce bodyguardul a găsit-o fără suflare. În camera ei s-au găsit sticle de vodca, iar în sângele său, alcoolemia era de 5 ori mai mare decât limita legală. Înmormântarea a avut loc pe 26 iulie 2011.

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg