Fotografii uimitoare! Antonia şi-a etalat silicoanele pe reţelele de socializare

22 august, 2017
antonia 2 png

Este de trei ori mamă, una dintre cele mai talentate cântăreţe de la noi şi este incredibil de frumoasă. Şi-a revenit extrem de repede după naştere, ba mai mult, a făcut muşchi la sala de fitness şi şi-a pus silicoane după venirea pe lume a primului său copil cu Alex Velea, Dominic. Între timp, Antonia a născut şi cel de-al treilea copil, al doilea cu Alex Velea, pe Akim, la sfârşitul anului trecut, iar acum arată demenţial.

image

Am văzut cu toţii evoluţia sa, imediat după sarcină, dar cel mai recent shooting foto pentru lansarea unui nou videclip a lăsat mască pe toată lumea. Cântăreaţa apare cu un nou hairstyle, dar şi cu un trup de zeiţă. Fără sutien şi cu o pereche de bikini cu talie înaltă, acoperită doar de o salopetă transparentă, Antonia s-a lăsat fotografiată în toată spendoarea şi a distribuit imaginile pe reţelele de socializare.

image

Cum era de aşteptat, fanii, prompţi, au sărit cu o mulţime de comentarii pozitive, bineînţeles că ochii au fost pe bustul proeminent al artistei: "Haideţi să ne luăm un moment să mulţumim faptului că zoom-ul există ", a scris un internaut.  "Vai de mineee.. Am rămas cu gura căscată când am văzut poza!!!!!", sau " De ce nu pozezi în Playboy şi să iei nişte bani frumoşi, în loc să postezi tu singură poza cu tine!? ? oricum eşti foarte frumoasă şi da, noroc că există zoom ? bărbaţii cred că sunt cei mai încântaţi. Te pup", sunt câteva dintre comentariile pline de entuziasm ale bărbaţilor, la o fotografie care a strâns peste 4500 de aprecieri într-o singură oră.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson