Fotomodele care cad pe podium

16 decembrie, 2015
candice swanepoel runway zoom d8cf4859 46c9 42c0 9e88 0ddc2979aed0 jpeg

Se întâmplă şi la case mai mari! Atât putem spune analizând toate aceste momente în care supermodele cunoscute s-au împiedicat sau chiar au căzut de pe scenă în momentul în care defilau. Desigur, căzăturile lor au stârnit hohote de râs din partea celor din public, însă, cu siguranţă, pentru fotomodele în cauză au fost momente cumplite. Haideţi să vedem, aşadar, şi noi care au fost acele fotomodele care au căzut pe podium şi, mai ales, cum am redresat situaţia!

Candice Swanepoel

S-o luăm drept exemplu pe Candice Swanepoel, fotomodelul care face senzaţie acum în echipa ”îngerilor” Victoria`s Secret. Ei i s-a întâmplat anul acesta, în luna septembrie, pe când defila la show-ul Givenchy în cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Ei bine, Candice a ştiut clar cum trebuie să procedeze într-o astfel de situaţie de criză. S-a ridicat, s-a scuturat, a zâmbit angelic către public şi totul a fost uitat.

Cu ce s-a ales? Cu răni serioase şi inestetice!

image

Naomi Campbell

E drept, nu i s-a întâmplat prea des, că doar vorbim de unul dintre cele mai renumite modele din lume. Dar s-a întâmplat! E vorba de o căzătură de prin 1993, pe când Naomi defila în Paris, pentru designerul Vivienne Westwood. Un moment pe care l-a rememorat aceasta în emisiunea lui David Letterman, doi mai târziu, pe când avea 25 de ani.

I s-a întâmplat şi modelului Agyness Deyn, la prezentarea de modă organizată tocmai de Naomi Campbell pentru ajutorarea sinistraţilor din Haiti. Din păcate pentru ea, căzătura s-a repetat! Şi-n cadrul aceluiaşi show. Să fi fost de vină platformele cu un toc imposibil, semnate Burberry, sau pur şi simplu neatenţia modelului... nu ştim. Cert e că momentul a fost ruşinos pentru model şi a ajuns să fie discutat de presa de peste tot, mai ales că părea că Agyness nu purta lenjerie intimă.

I s-a întâmplat şi modelului Karlie Kloss la show-ul Fendi, fix atunci când se retrăgea de pe podium. Poate că de aceea, mulţi nici n-au băgat de seamă ce s-a întâmplat. Desigur, şi Karlie a gestionat corect situaţia. S-a ridicat şi s-a grăbit să iasă din câmpul vizual al invitaţilor, fără să piardă o secundă în plus.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg