Fotomodele care cad pe podium

16 decembrie, 2015
candice swanepoel runway zoom d8cf4859 46c9 42c0 9e88 0ddc2979aed0 jpeg

Se întâmplă şi la case mai mari! Atât putem spune analizând toate aceste momente în care supermodele cunoscute s-au împiedicat sau chiar au căzut de pe scenă în momentul în care defilau. Desigur, căzăturile lor au stârnit hohote de râs din partea celor din public, însă, cu siguranţă, pentru fotomodele în cauză au fost momente cumplite. Haideţi să vedem, aşadar, şi noi care au fost acele fotomodele care au căzut pe podium şi, mai ales, cum am redresat situaţia!

Candice Swanepoel

S-o luăm drept exemplu pe Candice Swanepoel, fotomodelul care face senzaţie acum în echipa ”îngerilor” Victoria`s Secret. Ei i s-a întâmplat anul acesta, în luna septembrie, pe când defila la show-ul Givenchy în cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Ei bine, Candice a ştiut clar cum trebuie să procedeze într-o astfel de situaţie de criză. S-a ridicat, s-a scuturat, a zâmbit angelic către public şi totul a fost uitat.

Cu ce s-a ales? Cu răni serioase şi inestetice!

image

Naomi Campbell

E drept, nu i s-a întâmplat prea des, că doar vorbim de unul dintre cele mai renumite modele din lume. Dar s-a întâmplat! E vorba de o căzătură de prin 1993, pe când Naomi defila în Paris, pentru designerul Vivienne Westwood. Un moment pe care l-a rememorat aceasta în emisiunea lui David Letterman, doi mai târziu, pe când avea 25 de ani.

I s-a întâmplat şi modelului Agyness Deyn, la prezentarea de modă organizată tocmai de Naomi Campbell pentru ajutorarea sinistraţilor din Haiti. Din păcate pentru ea, căzătura s-a repetat! Şi-n cadrul aceluiaşi show. Să fi fost de vină platformele cu un toc imposibil, semnate Burberry, sau pur şi simplu neatenţia modelului... nu ştim. Cert e că momentul a fost ruşinos pentru model şi a ajuns să fie discutat de presa de peste tot, mai ales că părea că Agyness nu purta lenjerie intimă.

I s-a întâmplat şi modelului Karlie Kloss la show-ul Fendi, fix atunci când se retrăgea de pe podium. Poate că de aceea, mulţi nici n-au băgat de seamă ce s-a întâmplat. Desigur, şi Karlie a gestionat corect situaţia. S-a ridicat şi s-a grăbit să iasă din câmpul vizual al invitaţilor, fără să piardă o secundă în plus.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg