Fotomodelul Noemie Lenoir a încercat să se sinucidă

12 mai, 2010

Manechinul a fost găsit inconştient duminică într-o pădure din apropierea Parisului, după o tentativă eşuată de a-şi lua viaţa cu un cocktail de alcool şi medicamente. Se pare că Noemie (30) a luat doza care-i putea fi fatală în apartamentul parizian al fostului ei iubit, fotbalistul Claude Makelele, cu care are un fiu de cinci ani, Keylan. Noemie a avut norocul să fie găsită de un bărbat care-şi plimba câinele prin zona La Celle Saint-Cloud şi a fost dusă imediat la cel mai apropiat spital pentru a i se acorda primul ajutor, iar starea sa actuală este stabilă.

Manechinul a fost găsit inconştient într-o pădure din apropierea Parisului, după o tentativă eşuată de a-şi lua viaţa cu un cocktail de alcool şi medicamente.

Se pare că Noemie (30) a luat doza care-i putea fi fatală în apartamentul parizian al fostului ei iubit, fotbalistul Claude Makelele, cu care are un fiu de cinci ani, Keylan. Noemie a avut norocul să fie găsită de un bărbat care-şi plimba câinele prin zona La Celle Saint-Cloud şi a fost dusă imediat la cel mai apropiat spital pentru a i se acorda primul ajutor, iar starea sa actuală este stabilă. Se pare că motivul care a împins-o pe Noemie să facă un asemenea gest a fost stresul provocat de problemele cu care se confruntă actualul ei partener, controversatul milionar elveţian Carl Hirschmann . Acesta este un playboy notoriu pentru orgiile la pe care le organiza, la care luau parte manechine şi starlete. Hirschmann filma partidele de sex şi apoi le şantaja pe protagoniste în schimbul unor mari sume de bani. Noemie a ignorat aceste acuzaţii aduse iubitului ei şi l-a vizitat permanent la Zürich, locul în care este „consemnat“ de autorităţile elveţiene din cauza scandalului sexual în care este implicat. Noemie Lenoir este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale Franţei. Ea a încheiat recent un contract în valoare de 12 milioane de euro cu o cunoscută companie de îmbrăcăminte şi a fost imaginea uneia dintre cele mai mari companii de cosmetice din lume.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg