FOTO/VIDEO Andreea Esca dă televiziunea pe radio?

3 martie, 2015
10929057 10155263707215581 6160096766826117233 o jpeg

Mulţi aşa s-au grăbit să afirme, după ce au aflat că prezentatoarea ştirilor Pro TV a bătut palma cu un post de radio de notorietate, unde va avea propria emisiune de weekend. Iată despre ce este vorba.

Mulţi aşa s-au grăbit să afirme, după ce au aflat că prezentatoarea ştirilor Pro TV a bătut palma cu un post de radio de notorietate, unde va avea propria emisiune de weekend. Iată despre ce este vorba.

Europa FM are în acest moment cea mai spectaculoasă "colecţie" de jurnalişti de primă mână în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran - colaboratori în Deşteptarea cu George Zafiu şi Vlad Petreanu, Ovidiu Ioaniţoaia şi, acum, Andreea Esca - care nu, nu va renunţa la pupitrul Ştirilor Pro TV!

image

Andreea Esca va realiza o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalităţi ale momentului. Show-ul se va numi „La Radio cu Andreea Esca“ şi va fi difuzat sâmbăta de la ora 12:00 la Europa FM, primul invitat fiind Andi Moisescu.

image

„Suntem un radio independent şi credibil care încearcă în mod consecvent să îşi construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, aşa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte şi pe Andreea Esca“, spune Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operaţiunile grupului Lagardère în România.

image

Deşi are o carieră în jurnalism de mai bine de 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca este realizatoarea unei emisiuni la radio.

Andreea Esca va putea fi ascultată pentru prima dată la Europa FM mâine dimineaţă, invitat special în emisiune matinală "Deşteptarea".

Europa FM face parte din grupul media Lagardere România alături de Radio 21 şi Vibe FM. Conform celor mai recente sondaje de audienţă, Europa FM este cel mai ascultat radio în urban, iar conform Reader's Digest, Europa FM este de 9 ani consecutiv radioul în care românii au cea mai mare încredere.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg