FOTO/VIDEO Bradul lui Alexandru Ciucu, licitat pentru 3.200 € la Monte Carlo

23 decembrie, 2014
albert monaco alex ciucu jpeg

Pentru a doua oară, furnizorul Casei Regale a fost singurul designer român invitat să participe la ediţia din acest an a festivalului brazilor de Crăciun de la Monte Carlo, unde l-a reîntâlnit pe Prinţul Albert de Monaco.

Pentru a doua oară, furnizorul Casei Regale a fost singurul designer român invitat să participe la ediţia din acest an a festivalului brazilor de Crăciun de la Monte Carlo, unde l-a reîntâlnit pe Prinţul Albert de Monaco.

E vremea cadourilor, a brazilor împodobiţi şi-a faptelor bune. Iar cei mai frumoşi brazi şi cele mai nobile gesturi umanitare se regăsesc, an de an, la renumitul festival al brazilor de Crăciun de la Monte Carlo.

Printre creaţiile marilor case de modă internaţionale şi-a făcut loc, pentru a doua oară în ultimii trei ani, şi viziunea artistică a lui Alexandru Ciucu: un brăduţ de 60 cm, realizat din cupru şi argint laminat, prezentat cu titlul „A Winter Story of the Twisted Silver“.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Furnizorul Casei Regale s-a inspirat din tradiţia creştin ortodoxă, pentru care bradul de Crăciun simbolizează tinereţea, viaţa veşnică şi fericirea reunirii familiei. După două luni de lucru intens, creaţia lui Alexandru Ciucu a putut fi admirată în sala Belle Epoque a Hotelului Hermitage din Monte Carlo, unde a fost expusă vreme de trei zile, înainte de marea licitaţie.

image

Dacă, în 2012, Prinţul Albert de Monaco a fost cel care a licitat şi cumpărat bradul creat de designerul (singurul român care a expus până acum la acest festival) cu 1.600 de euro, anul acesta exponatul a fost adjudecat pentru suma de 3.200 de euro.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg