FOTO/VIDEO Ce face George Vintilă cu cei 25.000 de euro de la „Ferma Vedetelor“?

1 iunie, 2015
augustin viziru accident topor spital jpeg

Vedeta Pro FM A devenit câştigătorul show-ului de la Pro TV, în circumstanţe extraordinare, Augustin Viziru fiind scos din joc în urma unui accident cu toporul. Iată ce va face „Fermierul anului“ cu premiul.

Vedeta Pro FM A devenit câştigătorul show-ului de la Pro TV, în circumstanţe extraordinare, Augustin Viziru fiind scos din joc în urma unui accident cu toporul. Iată ce va face „Fermierul anului“ cu premiul.

A fost o finală dură, plină de adrenalină, dar şi de controverse. Totul a luat o turnură dramatică, după ce Augustin Viziru şi-a tăiat, din greşeală, trei tendoane de la mână cu toporul, în timpul probei de tăiat lemnele.

image

Nevoit să părăsească show-ul, pentru a fi transportat la spital, Augustin a fost înlocuit de George Vintilă, care a reuşit să treacă şi de ceilalţi doi finalişti, Dan Helciug şi Vica Blochină.

image

În urma competiţiei, George Vintilă a fost declarat „Fermierul anului“ şi câştigător al unui premiu de 25.000 euro. Iată ce vrea să facă vedeta Pro FM cu banii:

„În primul rând, jumătate din bani au plecat direct la Magic Camp, la acei copii bolnavi de cancer care sunt susţinuţi de nişte oameni care au făcut nişte eforturi extraordinare pentru a le asigura un loc de joacă, «Joaca la greu», cum o numesc ei. Aşa că prima mare bucurie e satisfacţia asta că am reuşit să-i ajutăm. Împreună cu Alex Dima am mai fost implicat în acest proiect. Cu restul de bani, probabil că o parte se vor împărţi partenerului, normal. Am promis şi mă ţin de promisiune. Până-n pânzele albe am mers cu faza asta: cu Augustin am fost de la bun început“, a explicat George Vintilă pentru wowbiz.ro.

image

Interesant este că o altă parte din bani va fi investită în agroturism.

„Eu am nişte teren lângă Sibiu şi vreau împreună cu frate-miu să invesitm acolo pentru ceva agroturistic, dar şi pentru sufleţelul nostru. George înseamnă omul pământului, aşa că se întoarce la pământ! Nu-i vorba de o pensiune! Facem nişte căsuţe în care să primim întâi prieteni, să exploreze împrejurimile, care sunt superbe. E ca un wallpaper, de pe dealul unde e terenul se văd Făgăraşii!“, a mai spus el pentru wowbiz.ro.

image

Şi, ca să le demonstreze tuturor că nu există resentimente între ei, George Vintilă şi Augustin Viziru au petrecut în club şi au oferit şi o dovadă, via Facebook.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

dadada:)))) cu George Vintila,Fermierul Anului!!! Posted by Viziru Augustin on Sunday, May 31, 2015

dadada:)))) cu George Vintila,Fermierul Anului!!!

Posted by Viziru Augustin on Sunday, May 31, 2015

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg