FOTO/VIDEO Cum a fost la parada lui Radu Mazăre de pe litoral

7 iulie, 2014
bp9h4955 preview jpeg

Weekendul trecut, Mamaia a fost în sărbătoare. Edilul Constanţei, secondat de Mihaela Rădulescu, a dat startul petrecerilor estivale de pe litoral cu cea mai grandioasă defilare de care alegorice de la noi.

Weekendul trecut, Mamaia a fost în sărbătoare. Edilul Constanţei, secondat de Mihaela Rădulescu, a dat startul petrecerilor estivale de pe litoral cu cea mai grandioasă defilare de care alegorice de la noi.

Mii de turişti şi constănţeni au asistat, sâmbătă seară, la prima ediţie din acest sezon estival a carnavalului de la Mamaia, în cadrul căreia primarul Radu Mazăre a fost costumat în împăratul roman Cezar şi a defilat, în premieră, pe carul alegoric al Primăriei Constanţa.

image

Carele alegorice au plecat, puţin după ora 21.00, din parcarea de la Telegondolă, îndreptându-se apoi către Piaţeta Perla unde au oprit câteva minute, pentru ca primarul Radu Mazăre să se urce în carul alegoric al Primăriei Constanţa, care, de altfel, a deschis parada.

Edilul, costumat în împăratul roman Cezar, a fost însoţit de Mihaela Rădulescu, aceasta interpretând rolul reginei Cleopatra.

image

Pe traseul carelor alegorice - din Piaţeta Perla până în Piaţeta Cazino - turiştii şi constănţenii aflaţi pe faleză s-au oprit minute bune pentru a admira parada şi a fotografia participanţii la carnaval.

image

În momentul în care a ajuns în Piaţeta Cazino, Radu Mazăre a urcat pe o scenă special amenajată şi le-a spus celor prezenţi că este ziua lui, după care le-a prezentat programul serii.

"Astăzi (n.r. - sâmbătă), de ziua mea, când împlinesc 46 de ani, pentru ca voi să vă bucuraţi, să vă încântaţi, veţi vedea cele mai frumoase jocuri, mâncători de foc, dansatoare din îndepărtata Persie, iar la final, dovada bărbăţiei şi a curajului, a sângelui, a luptei: gladiatorii", a declarat Radu Mazăre.

image

Discursul lui Mazăre a fost urmat de o scenetă, fiind prezentate momentele importante din viaţa împăratului Cezar - cuceririle sale şi legătura cu Cleopatra. Nu au lipsit nici luptele de gladiatori, sportivi antrenaţi în acest sens încercând să recreeze cât mai fidel întrecerile din arenele romane.

image

Sceneta s-a încheiat cu asasinarea lui Cezar de către un grup de senatori interpretaţi de proprietari de restaurante şi hoteluri din Mamaia, iar rolul lui Brutus a fost jucat de fiul lui Radu Mazăre, Răducu.

image

După acest moment, Radu Mazăre a revenit pe scenă, anunţându-şi "duşmanii" că nu a murit: "Duşmanii credeau că am murit. Păi am rezistat eu zece ani cu Băsescu şi procurorii lui şi n-o să rezist unui amărât de complot făcut de nişte amărâţi de senatori. Să continue carnavalul, muzică şi voie bună la Mamaia".

Apoi, pe scenă au urcat reprezentanţii cluburilor din Mamaia, care au prezentat numere de muzică şi dans.

La final, Radu Mazăre s-a declarat bucuros de numărul mare de persoane care au asistat la prima ediţie a carnavalului din acest sezon estival, adăugând că speră totuşi că la ediţiile următoare va fi şi mai multă lume.

"A fost foarte multă lume, ca niciodată, cred că mai multă lume decât la un meci de fotbal între echipe cunoscute. Din ce am văzut eu au fost peste 25.000 de oameni, ce am văzut pe tot traseul. Sunt convins că la viitorul carnaval va fi şi mai multă lume. Sper să putem să punem ecranele pe faleză, însă în orice caz cum am construit-o e perfectă pentru aşa ceva. În rest, soldaţii puţin cam jigăriţi, de aia au şi plecat, au obosit, nevestele după cum ai văzut, talent", a declarat Mazăre jurnaliştilor, la încheierea carnavalului, fiind înconjurat de mai multe tinere.

Spectacolul s-a încheiat puţin înainte de miezul nopţii pe acordurile imnului staţiunii Mamaia, "A lu’Mamaia", interpretat de Delia şi Speak.

Acesta este cel de-al treilea an consecutiv când în staţiunea Mamaia este organizat carnavalul carelor alegorice.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg