FOTO/VIDEO Fiica cea mare a Ritei Mureşan şi-a serbat majoratul 

23 decembrie, 2014
rita muresan rebeca jpeg

Rebeca a avut parte de cea mai mare petrecere din viaţa ei. Normal, doar a împlinit 18 ani, iar celebra ei mamă a vrut ca ea să aibă parte de un banchet în toată regula, mai ales că tânăra urmează să plece să studieze în străinătate.

Rebeca a avut parte de cea mai mare petrecere din viaţa ei. Normal, doar a împlinit 18 ani, iar celebra ei mamă a vrut ca ea să aibă parte de un banchet în toată regula, mai ales că tânăra urmează să plece să studieze în străinătate.

Din 21 decembrie, Rebeca Mureşan a renunţat, oficial, la copilărie şi priveşte cu entuziasm spre viitor, un viitor care sună mai mult decât bine, planurile ei vizând o mutare peste hotare.

image

„Sunt cea mai mândră şi fericită mămică! Fiica mea cea mare, Rebeca, a aplicat în străinătate şi facultăţile au început să o cheme la interviuri. Cum vrea să meargă pe chimie-cercetare genetică, următorul interviu este la Imperial College Londra! Şi cei care ştiu cam cât de greu este să intri acolo pot înţelege de ce bucuria şi mândria mea sunt justificate! Iar vestea a primit-o ieri când îşi serba majoratul! Cadoul perfect! Urmează şi S.U.A. Apoi ea va alege cea mai bună variantă“, ne-a dezvăluit mama sa intenţiile ei, via Facebook.

image

„Şi frumoasă şi deşteaptă! Doamne ajută! Te iubesc, soarele meu!“, a scris emoţionată Rita pe contul său de socializare.

image

Rita şi Nelu Mureşan au dat în cinstea fiicei lor o petrecere de zile mari la skybar-ul Sole Restaurant 15th Floor şi i-au pregătit un tort tematic, cu elemente din chimie – materie îndrăgită de Rebeca.

image

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Alături de sărbătorită a fost şi sora ei mai mică, Gloria, care cochetează cu modellingul şi se gândeşte să urmeze Psihologia.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg