FOTO/VIDEO Trupa Exotic s-a reunit la nunta Claudiei Pătrăşcanu

16 februarie, 2015
0 326312 exotic jpeg

După ce a devenit mămică, Claudia Pătrăşcanu a devenit şi mireasă, cuplând botezul băieţelului ei cu ceremonialul de nuntă cu Gabriel Bădălău. Şi un bun motiv de reunine cu fostele ei colege de trupă, Andreea Bănică şi Julia Jianu.

După ce a devenit mămică, Claudia Pătrăşcanu a devenit şi mireasă, cuplând botezul băieţelului ei cu ceremonialul de nuntă cu Gabriel Bădălău. Şi un bun motiv de reunine cu fostele ei colege de trupă, Andreea Bănică şi Julia Jianu.

Pe vremuri, făceau furori în trupa Exotic. Andreea Bănică, Claudia Pătrăşcanu şi Julia Jianu au cântat împreună vreme de doi ani în trupa înfiinţată în 1999, lansându-se cu celebra melodie „Sexy, Sexy“, un material muzical compus de Costi Ioniţă şi de colegul acestuia, Dorin Topală, de la Valahia.

image
image

După destrămarea trupei, Andreea Bănică şi-a continuat cariera alături de Cristina Rus, cu care a format trupa Blondy, în timp ce Claudia Pătrăşcanu şi Julia Jianu au format Sexxy.

image
image

Ulterior, şi aceste trupe s-au destrămat, fetele continuând să cânte solo.

De un an încoace, Claudia s-a dedicat vieţii de familie, la sfârşitul anului trecut devenind mama unui băieţel. În weekend, ea şi-a văzut visul cu ochii, acela de-a deveni mireasă, cuplând botezul băieţelului său cu ceremonialul de nuntă cu tatăl micuţului, Gabriel Bădălău.

Aşa se face că, după căsătoria civilă de dimineaţă, de la Primăria din Bolintin Vale, cei doi au plecat spre biserică, pentru botez, dar şi pentru logodnă.

image

La marea petrecere care a urmat ceremoniilor religioase au fost prezente mai multe vedete din showbiz, printre care şi fostele colege de trupă ale artistei, Andreea şi Julia. Cele trei tinere nu au ratat ocazia de-a se fotografia împreună în amintirea vremurilor de altădată, pe când formau trupa Exotic.

image

Şi, cum era de aşteptat, fetele i-au cântat la nuntă, aşa cum se poate vedea şi din clipul postat de Andreea Bănică.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Foto: pagina personalaRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg