Frângea inimile fetelor! Cum arăta Dan Bittman în tinereţe şi cum încălca el legile impuse de comunişti

11 aprilie, 2020
7 dan bittman in tinerete foto jpg jpeg

Dan Bittman este artistul îndrăgit de generaţii la rând. A cucerit inimile tuturor cu vocea sa, cu talentul. Tinerii nu ştiu însă cum arăta el în tinereţe, cum era în perioada comunistă. 

Cântăreţul se mândreşte cu o carieră de peste 30 de ani în muzică. A cunoscut un succes măreţ alături de trupa Holograf. Din punct de vedere personal, el e fericit. A avut o copilărie frumoasă, ca majoritatea copiilor. A fost însă răsfăţat de părinţi: "Da, chiar m-au răsfăţat prea mult. N-am dat foc la casă, nu am făcut rele mari, dar îmi amintesc că odată am chiulit vreo două săptămâni cu un prieten. Dimineaţa plecam spre şcoală, dar o viram spre un parc. Încercam să fumăm, dar nu prea ne plăcea. Pur şi simplu stăteam, nu era nimic de făcut, pierdeam timpul. Nu a durat mult până au început telefoanele: „Domne', ce are copilul, e bolnav?“. Nu mi-au făcut nimic, m-am reîntors la şcoală." 

În adolescenţă a fost ceva mai rebel. Pe atunci, Dan Bittman se mândrea cu plete aşa cum îi stătea bine oricărui rocker. Să porţi însă părul lung pe vremea comunismului nu era însă uşor, pentru că regimul interzicea acest gen de comportament.

Cântăreţul a povestit într-un interviu cum a fost nevoit să îşi pună ulei şi miere în cap, pentru că regimul nu permitea rockerilor să apară cu plete la televizor. Pletele acelea parcă l-au făcut să aibă mare succes la domnişoare.

A avut el multe relaţii aşa cum s-a scris de multe ori? "Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile. "

S-a iubit şi cu Mihaela Rădulescu: "Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre“ (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci.", a declarat el într-un interviu pentru adevarul.ro. 

Dan Bittman, declaraţii despre pandemia de coronavirus

Acesta este însă sceptic în această perioadă şi a dezvăluit că nu crede în această pandemie: "E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial", a declarat Dan Bittman recent.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}