Frank Sinatra, convins că Marilyn Monroe a fost omorâtă. "Crima" l-a obsedat până la moarte. O nouă carte zguduie Hollywoodul din temelii

3 iunie, 2021
1 f si m iar jpg jpeg

Au fost simpli prieteni, nu şi iubiţi. „Frank o considera prea tulburată, prea delicată pentru ca el să se culce cu ea şi după aceea s-o părăsească”, stă scris într-o nouă carte care are ca subiect dispariţia faimoasei actriţe şi relaţia ei apropiată cu Frank Sinatra.

Conform celor publicate de People, în cartea scrisă de prietenul apropiat al lui Sinatra şi fostul lui manager, Tony Oppedisano, este vehiculată ideea că actorul şi cântăreţul era convins că Marilyn fusese ucisă. „Frank credea că ea fusese omorâtă şi nu şi-a revenit niciodată din această cauză”, a scris Oppedisanp în autobiografia intitulată Sinatra and Me: In The Wee Small Hours.

Monroe a murit în 1962, iar cauza ar fi fost o supradoză de droguri. O cutie goală de pastile a fost găsită pe noptiera vedetei, unde se aflau alte 12-15 alte sticluţe cu medicamente. În noaptea fatidică, menajera ei s-a dus să vadă dacă totul era în regulă cu actriţa şi, în momentul în care nu a primit niciun răspuns de la ea, l-a sunat imediat pe medicul acesteia. La scurt timp, medicul Ralph Greenson a ajuns acasă la Marilyn, a spart geamul, pentru a intra, şi a descoperit trupul neînsufleţit al starului hollywoodian. Cu toate că s-a trecut, în mod oficial, cauza morţii – supradoză, misterul n-a dispărut niciodată în privinţa morţii ei.

stanga
dreapta
2 f si f jpg jpeg
3 f si m jpg jpeg
4 frank jpg jpeg
1 f si m iar jpg jpeg
6 f si m din nou jpg jpeg

Oare Frank Sinatra ştia mai multe despre dispariţia ei prematură?

Secrete între prieteni

Ce-i drept, ei doi erau buni prieteni şi îşi împărtăşeau multe secrete. Monroe se simţea atât de bine în prezenţa lui Sinatra, încât îi povestea despre toate aventurile ei, chiar şi despre cele cu John F. Kennedy şi Robert F. Kennedy.

Frank şi-a amintit, la un moment dat, cum buna lui prietenă era extrem de supărată pe toţi bărbaţii care o părăseau după ce se culca cu ei. Avea încredere în Sinatra şi îi spunea întotdeauna ce simţea: „Marilyn i-a spus lui Frank că nu înţelegea de ce bărbaţii o respingeau imediat ce ea înceta să facă sex cu ei”, a scris Oppedisano în cartea sa.

Autorul biografiei a dezvăluit că Monroe şi-a petrecut ultimul weekend din viaţa ei la faimosul Cal Neva Lodge, de lângă lacul Tahoe. Ea se dusese acolo ca să-l viziteze pe fostul ei soţ, Joe DiMaggio, care locuia în apropiere. Actriţa îşi propusese să anunţe reunirea lor într-o conferinţă de presă săptămâna viitoare. Însă multă lume era convinsă că vedeta voia să ţină o conferinţă de presă, pentru a spune adevărul despre relaţia ei cu Kennedy.

Sinatra era de părere că anunţul pe care credea lumea că avea să-l facă la acea conferinţă de presă i-a scurtat viaţa. „Frank credea că, dacă acea conferinţă n-ar fi fost anunţată, ea ar fi trăit în continuare”, a spus Oppedisano. „Frank spunea că ea n-ar fi vorbit nimic despre bărbaţii Kennedy, pentru că încă mai avea sentimente pentru Jack”, a conchis acesta.

Bântuit de "crimă"

Mai mult de-atât, avocatul lui Sinatra, Mickey Rudin, care lucra de asemenea cu Monroe, i-a spus cântăreţului că actriţa fusese ucisă. Oppedisano a mărturisit că Frank era tot mai convins că starul hollywoodian fusese omorât, pentru că ştia acest lucru din mai multe surse. „A fost omorâtă cu un supozitor Menbutal, iar Robert Kennedy sau mafia au fost implicaţi.”

Fără să aibă vreo dovadă concretă a cauzei morţii lui Marilyn Monroe, Sinatra a fost bântuit de dispariţia prietenei lui până la propria moarte. Oppedisano a recunoscut că Sinatra s-a gândit tot mai mult la actriţă în ultima parte a vieţii lui. Fostul manager al cântăreţului a spus că şi-a dorit să facă cunoscută latura umană a lui Frank Sinatra şi de aceea a publicat aceste secrete din viaţa lui.

„Am încercat să conturez portretul unui om pe care prea puţini l-au cunoscut aşa cum am reuşit eu s-o fac. Cred că ştia că, într-o bună zi, voi face cunoscute toate poveştile pe care chiar el şi le dorea publicate”, a declarat Oppedisano.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg