Fratele lui Chris Rock nu are linişte: “Will Smith mi-a umilit fratele în faţa a milioane de telespectatori. Trebuie să rămână fără Oscar!”

6 aprilie, 2022
5 profimedia 0673498442 jpg jpeg

Deşi începe să se aştearnă uitarea peste celebra palmă pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock la Oscaruri, fraţii comediantului de-abia acum se fac auziţi.

În timp ce Chris Rock s-a abţinut să comenteze oficial incidentul de la Premiile Oscar, fraţii lui au fost ceva mai vocali legat de acest eveniment mult comentat. Kenny, fratele mai mic al lui Rock, a declarat pentru Los Angeles Times că-i este foarte greu să vizioneze momentul în care fratele lui este pălmuit de Smith şi că acesta din urmă ar trebui să fie penalizat cu retragerea Oscarului pentru cel mai bun actor.

“Fratele meu nu era o ameninţare pentru el, iar el n-a avut niciun pic de respect pentru fratele meu în acel moment. L-a umilit în faţa a milioane de oameni care vizionau show-ul”, a declarat Kenny Rock. Întrebat dacă acceptă scuzele lui Will, Kenny a declarat că nu îl crede sincer pe actor. “Poate c-ar fi fost altceva dacă i-ar fi cerut scuze lui Chris atunci când a urcat pe scenă să-şi accepte trofeul Oscar, dar n-a făcut-o.”

Mai mult, fratele mai mic al lui Rock a declarat că este furios pe Academia Americană de Film din cauză că n-a cerut ca Will Smith să fie escortat afară din clădire, după incident.

Un alt frate de-al lui Chris, Tony Rock, a declarat la rândul lui că Smith şi comediantul nu au îngropat securea războiului după show, aşa cum a pretins P.Diddy.

Cât despre Chris Rock, acesta este singurul care s-a abţinut de la orice comentariu legat de incidentul de la Oscaruri şi, cel mai recent, a fost fotografiat la o ieşire solo pe străzile din New York, arătând cât se poate de serios şi afectat. E clar că starul de comedie încă se simte umilit după păţania de la Oscaruri şi vrea să uite cât mai repede şi în linişte de acest incident.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}