Fratele lui Leo DiCaprio a dispărut!

10 decembrie, 2013

Seamănă neaşteptat de bine, dar destinele lor sunt diametral opuse. Unul e în topul celor mai sexy şi mai apreciaţi actori de la Hollywood. Celălalt a stat după gratii, pentru furt. Acum, însă, situaţia a devenit şi mai gravă, Leo ascunzând o adevărată dramă

Seamănă neaşteptat de bine, dar destinele lor sunt diametral opuse. Unul e în topul celor mai sexy şi mai apreciaţi actori de la Hollywood. Celălalt a stat după gratii, pentru furt. Acum, însă, situaţia a devenit şi mai gravă, Leo ascunzând o adevărată dramă

Fratele lui vitreg, Adam, a avut, de fapt, şansa aceluiaşi drum în viaţă. Mama lui Leo, Peggy, s-a căsătorit cu tatăl lui Adam când Leo avea doar un an. Şi s-ar putea spune că Adam, cu 3 ani mai mare, a fost cândva cu un pas înaintea lui Leo. Căci el a fost primul care a luat calea actoriei, iar Leo şi-a dorit acelaşi lucru, inspirat fiind de rolurile fratelui din filmele de televiziune. Atâta doar că, pe parcurs, cariera lui Leo a luat un avânt fantastic, în vreme ce Adam a stagnat.

O vreme, cei doi au fost apropiaţi, fiind văzuţi împreună pe la meciuri de baschet şi pe la petreceri. Dar, de la un anumit punct, viaţa lui Adam a intrat în declin. Iar acum, după ce şi-a ispăşit pedeapsa de 3 săptămâni de detenţie, Adam a dispărut de aproape o lună de zile. Leo nu are habar unde se află fratele său şi dacă e sănătos, vreme în care el e nevoit să zâmbească cuceritor pe covorul roşu, la premierele celui mai recent film al său, "The Wolf of Wall Street".

"Adam era în închisoare. Dar acum nu ştiu unde se află. A stat la mine acasă două-trei zile, apoi a dispărut. Am încercat să-l sun, dar are telefonul închis. Am vorbit cu tatăl lui acum două zile şi nici el nu ştie nimic de el. A luat-o razna în ultimii ani. Nu mai are un domiciliu stabil şi Dumnezeu ştie pe unde umblă", a declarat un apropiat pentru "The Sun". Printre altele, în ultimii 3 ani, Adam a făcut cărare către tribunal, fiind arestat şi pentru că a condus fără permis, dar şi pentru hărţuire şi violenţă domestică.

Foto: The Daily MailRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}