Fratele Mădălinei Manole a vrut să se împace cu Petru Mircea. Cum a fost tratat de acesta

29 martie, 2021
madalina si fratele ei 1 jpeg

Şi-a pierdut sora şi părinţii, iar de nepotul lui e ţinut la distanţă. Fratele Mădăliei Manole  a încercat să renunţe la certurile cu Petru Mircea, fostul lui cumnat, aşa că a mers alături de fiul lui  la casa din Otopeni, pe care acesta o împărţea cu celebra solistă.

Modul în care a fost tratat i-a lăsat însă un gust amar.

„Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soţul Mădălinei! De dragul copiilor noştri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-şi cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei! Fiind şi un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior şi treabă în Bucureşti! Nu am avut cum să-l anunţ telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!”, a povestit Marian Manole pe Facebook.

„Mihai şi prietena lui pregătiseră şi un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranţa în suflet că cei doi veri se vor cunoaşte! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre şi să-şi întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm şi să aşteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”

Din păcate, mult aşteptata întâlnire nu s-a putut produce.

“În final, mi-a spus, că atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică, cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinţii mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristeţea asta! N-au putut să-şi vadă nepotul! Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poţi să-l mai tii ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să-mi las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-şi cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibe motive!”, a mai spus Marian Manole.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg