Fratele Monicăi Anghel şi-a botezat fetiţa. Ce nume va purta micuţa

2 octombrie, 2019
5 botez fetita alex anghel 4 jpg jpeg

Emoţii intense pentru Alexandru Anghel! Fratele Monicăi Anghel şi-a botezat, în urmă cu câteva zile, cea de-a treia fetiţă, Hrisa Monica Valentina. Naşi au fost Alexandra şi Vasile Revnic, buni prieteni cu Alex şi iubita sa, Raluca.

Hrisa este cea de-a treia fetiţă a cuplului Raluca Petrică – Alexandru Anghel. „Numele Hrisa vine de la duhovnicul nostru, părintele Hrisant, de la Mănăstirea Radu Vodă, căruia îi multumim si pe această cale pentru toate darurile spirituale pe care ni le oferă. Hrisa este un copil vesel, nu plânge des sau mult. De aceea, la slujba de botez a plâns puţin şi s-a liniştit repede. Naşii ei sunt Alexandra si Vasile Revnic, prieteni minunaţi şi iubitori de copii”, spune fericitul tătic.

 Mătuşa Monica a jucat un rol esenţial în această poveste. “Însăşi Monica este un cadou pentru micuţa Hrisa Monica prin iubirea, bunătatea şi dăruirea cu care îşi ia în serios rolul de mătuşică. Pe lângă darurile materiale, Monica s-a ocupat de organizarea petrecerii împreună cu mama noastră. De altfel, preparatele culinare, foarte apreciate de invitaţi, au fost realizate de mama. Dacă la începutul petrecerii, Monicăi i-a făcut plăcere să stea la bar, să servească invitaţii, la final era pe bar, dansând până spre 6 dimineaţa. A fost sufletul petrecerii!”, povesteşte Alex.

4 botez fetita alex anghel 5 jpg jpeg

La petrecerea de botez a micuţei Hrisa Monica Valentina Anghel au venit şi o parte dintre colegii Monicăi şi ai lui Alex de la Te cunosc de undeva!. “Fiind o petrecere cu tematică western, locaţia a fost aleasă pe măsură. Alături ne-au fost rude şi prieteni dragi şi m-am bucurat că au putut veni şi colegii de la Te cunosc de undeva! Diana Matei, Ada Palade, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu şi Cezar Ouatu. De altfel, Cezar a fost şi cavalerul care a aruncat la un copac apa de la prima baie după botez, mirul adică, după cum e obiceiul”, a mai spus Alex.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg