Fratele preşedintelui Obama, despre acesta: “E un nesimţit arogant!”

4 septembrie, 2014
mark with his brother barack obama11 e1391035124677 jpeg

Se pare că fratele vitreg al preşedintelui Americii, Mark Obama Ndesandjo, are un dinte împotriva acestuia, dat fiind că a lansat o carte de memorii despre războiul dintre ei doi, conform tabloidului National Enquirer.

Se pare că fratele vitreg al preşedintelui Americii, Mark Obama Ndesandjo, are un dinte împotriva acestuia, dat fiind că a lansat o carte de memorii despre războiul dintre ei doi, conform tabloidului National Enquirer.

Toate resentimentele dintre fraţi a pornit din 1988, acum mai bine de 25 de ani, când Barack a vizitat Kenya pentru a descoperi mai multe despre tatăl său, acum decedat, care a părăsit-o pe mama sa, politician de profesie, Ann Dunham, pe când el era copil. Fratele de tată al lui Obama susţine că tatăl lor era un alcoolic abuziv care s-a căsătorit cu mama sa, ulterior, şi a murit într-un accident de maşină la 46 de ani, în 1982.

Cei doi fraţi vitregi s-au certat când au luat masa la un restaurant indian, în Nairobi. Mark l-a întrebat pe Barack dacă ştie ce le-a făcut tatăl lor, la care acesta a răspuns sec: “Nu ştiu şi nici nu mă interesează”. Mai mult, se pare că preşedintele Americii ar fi fost indiferent şi şi-ar fi dat ochii peste cap când au discutat despre marile personalităţi ale Vestului.

image

“Abia ne ştiam şi explora trecutul meu întunecat, punea toate acele întrebări personale, a fost crud în chestionarea lui, ce nesimţit ignorant!”, scrie Ndesandjo în cartea sa, care va fi lansată pe 16 septembrie.

Dacă nu ştim prea multe despre fratele vitreg al preşedintelui, care locuieşte în China, aflăm că este absolvent al Universităţii Brown şi Stanford, este autor, pianist şi caligraf, care susţine că Barack Obama a scris informaţii greşite în cartea sa din 1995, “Dreams For My Father”.

Nu se ştie în ce relaţii e Ndesandjo cu fratele său celebru, cert este că anul trecut, l-a rugat să telefoneze familiei din Kenya, să le ureze cele bune, ca gest care să fi adus bucurie acesteia. Preşedintele ar fi refuzat gestul.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg