Fraţii cei cu vino-ncoa' şi surorile lor celebre

22 august, 2014
107064058 jpeg

Poate că nu sunt atât de celebri precum surorile lor, însă următorii juni sunt dovada vie că frumuseţea s-a moştenit în familie

Kate Hudson şi Wyatt Russell

Acest cuceritor blond cu ochi albaştri, pe care-l recunoaştem din comedia „22 Jump Street“, nici că s-ar fi gândit la actorie. Totuşi, Wyatt (28), care e fratele de mamă al actriţei şi chiar fiul celebrului Kurt Russell, a luat în serios actoria abia după ce s-a accidentat la jocurile de hockey profesionist, sport pe care l-a practicat ani de zile.

(FOTO STÂNGA)

Blake şi Eric Lively

image

Cine-ar fi ştiut că Eric Lively (32), fratele starului din „Gossip Girl“, a fost cel care i-a deschis uşa către celebritate? Mai exact, el a pus o vorbă bună agentului său, care i-a găsit lui Blake primele roluri. Pe Eric îl putem admira, de asemenea, în filme precum „24“, „The L Word“ sau în serialul anilor ’90, „Full House“ – pe când avea 13 ani.

Taylor şi Austin Swift

Fratele mai mic al artistei de muzică country este la fel de angelic precum aceasta, aşa cum ne-am fi aşteptat. Austin (22) este student şi e mai tot timpul ocupat cu fotografia, poze cu sora sa, semnate de el, fiind publicate şi-n reviste celebre. Când are timp, el apare în videoclipurile lui Taylor sau la braţul ei, la multe gale faimoase.

Nikki şi Nathan Reed

image

Actriţa din „Twilight“ ar trebui să apară mai des în vizorul public cu fratele ei, Nathan. Pe lângă faptul că arată atât de bine, la 27 de ani, este student la Film şi a regizat un documentar despre fenomenul vedetismului. În filmul despre glorificarea celebrităţilor a apărut atât sora lui mai mică, cât şi colega ei de breaslă, Kristen Stewart.

FOTO GULIVER GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg