Frumoase natural! Ele sunt concurentele de la "Survivor România" care demonstrează că n-au nevoie de machiaj

2 martie, 2021
7 survivor 2 jpg jpeg

A doua ediţie a emisiunii Survivor România este una dintre cele mai vizionate din peisajul televiziunilor româneşti.

Reality show-ul cu specific sportiv difuzat pe Kanal D a reuşit nu doar să adune cei mai mulţi telespectatori în faţa televizoarelor, ci şi să provoace tensiuni sau, dimpotrivă, pasiuni legat de concurenţii aflaţi în Republica Dominicană. Ca de obicei, partea masculină a publicului este interesată şi de prezenţele feminine din concurs, unele dintre ele afişând costumele de baie extrem de sumare, cu vedere la formele sexy.

Din păcate pentru fetele aflate în concurs, experienţa Survivor înseamnă şi riscul expunerii lor naturale în faţa camerelor de filmat, fără machiaj şi fără filtrele folosite, de exemplu, pentru pozele de pe Instagram: Nu-i de mirare că, în felul acesta, multe dintre ele nu sunt puse chiar în cea mai bună... lumină. Sunt însă şi excepţii, femei care afişază un chip frumos chiar şi fără machiaj şi despre ele vrem să vorbim aici.

2 nemes jpg jpeg
stanga
dreapta
2 nemes jpg jpeg
1 nemes 2 jpg jpeg
5 majda aboulumosha 9 jpg jpeg
majda eliminata de la survivor romania 2 jpg jpeg
6 roxana ghita jpg jpeg
4 roxana ghita jpg jpeg
7 survivor 2 jpg jpeg

Din acest punct de vedere iese în evidenţă din echipa Faimoşilor cântăreaţa Roxana Nemeş. Artista de 31 de ani este o femeie frumoasă, cu alură de manechin, iar imaginile postate de ea pe Instagram sunt grăitoare în acest sens. Însă chiar şi fără aceste artificii, am descoperit în junglă o Roxana care poate fi la fel de atrăgătoare chiar şi fără machiaj, bronzul făcând o echipă bună cu tenul ei şi cu părul blond decolorat de la soare.

1 nemes 2 jpg jpeg

O altă frumuseţe naturală descoperită în concurs este mulatra Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani, vedeta care tocmai ce a fost eliminată, în weekend, din concurs. Născută din mamă româncă şi tată libanez, Majda a arătat că poate fi pachetul complet: o femeie frumoasă, inteligentă şi cu bun simţ. Şi ea pare să nu aibă nevoie de machiaj, fiind la fel de atrăgătoare şi fără vreun artificiu cosmetic. 

5 majda aboulumosha 9 jpg jpeg
majda eliminata de la survivor romania 2 jpg jpeg

Din echipa Războinicilor, a concurenţilor care nu sunt cunoscuţi în peisajul monden, a ieşit în evidenţă Roxana Ghiţă, şi ea eliminată de curând din concurs din cauza problemelor medicale. Tânăra de 22 de ani pasionată de sport a fost cea mai sexy concurentă din echipa albastră, afişând nu doar o siluetă cu forme armonioase, ci şi un chip frumos, chiar şi nemachiat. 

6 roxana ghita jpg jpeg
4 roxana ghita jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg