Frumuseţea, moştenire de familie. Olivia Wilde ni-l prezintă pe fratele ei mai mic, care e super sexy!

26 martie, 2020
1 wwwwwwwwwwwwww jpg jpeg

A încălcat puţin recomandările autorităţilor americane de-a sta acasă şi-a nu socializa în această perioadă, însă o iertăm pe actriţa din serialul Doctor House pentru simplul motiv să ne-a arătat ce frate atrăgător are!

Olivia a ieşit să ia puţin aer proaspăt în plină pandemie, însă a ales totuşi locuri mai puţin populate în care să se întâlnească cu fratele ei şi să se plimbe puţin. Adevărul e că n-avem ce să-i reproşăm vedetei de 36 de ani, care ne-a făcut, în sfârşit, cunoştinţă cu fratele ei HOT!

good one jpg jpeg

Este vorba despre Charlie Cockburn, care cel mai probabil s-a izolat împreună cu sora lui şi familia starului hollywoodian, zilele acestea. Cei doi fraţi s-au plimbat ieri prin cartierul Silver Lake din LosAangeles, iar pararazzi au fost cu aparatele foto pe ei.

Şi Charlie nu numai că arată bine, dar are şi un suflet de aur, doamnelor şi domnişoarelor! El i s-a alăturat celebrei lui rude în campania One Fair Wage Emergency Fund în plină criză medicală mondială.

good jpg jpeg

Olivia şi-a ţinut fanii la curent despre activitatea fundaţiei, iar Charlie şi-a pus deja în CV-ul său de pe Instagram site-ul fundaţiei pe care o sprijină financiar şi moral.  

“În aceste vremuri pe care le trăim acum, în această criză, muncitorii şi cei care prestează diverse servicii au nevoie de ajutorul nostru”, şi-a exprimat actriţa părerea pe social media. “E foarte uşor să donăm cu Apple Pay. Şi fiecare donaţie înseamnă ENORM pentru cei mai loviţi dintre noi.”

tot ei jpg jpeg

Mulţumim, Olivia, pentru devotamentul şi generozitatea ta! Şi pentru faptul că ni l-ai prezentat, în sfârşit, pe fratele tău! Păcat doar că individul are cont privat de Instagram! Pfff, nu le putem avea pe toate, asta e!

Foto - Profimedia

#eOKsăStămAcasăRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg