Gabi Balint, primul mesaj după ce a fentat moartea: "Pot să hoinăresc prin viaţă''

26 septembrie, 2019
1 balint jpg jpeg

Gabi Balint a reuşit să depăşească infarctul suferit în urmă cu câteva zile. Chiar dacă se află încă în spital, pentru că i-au fost montate câteva stenturi la inimă, marele sportiv a ţinut să îi liniştească pe cei care s-au temut pentru viaţa lui.

„De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni şi mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor?! Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulţumesc pentru toate mesajele voastre, mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Crăciun. Mulţumesc că v-aţi facut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere.Totuşi când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a cîştigat... Brrr... Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins.

Mă înclin în faţa colectivului de medici si asistenţi de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea. 

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraş. Ambulanţa. O privim cum trece în viteză cu girofarurile şi sirena pornite, strecurându-se printre maşini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aş putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneţi în maşini! Priviţi-o de acolo!”, a scris Gabi Balint pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg