Gabi Cotabiţă, internat de urgenţă: ''Soţia şi fetele s-au speriat foarte tare''

14 octombrie, 2021
2 cota jpg jpeg

Problemele de sănătate nu îl ocolesc pe Gabi Cotabiţă. Artistul a acuzat o stare de rău şi a fost dus de urgenţă la spital în urmă cu o săptămână, asta după ce în urmă cu şase ani a suferit un infarct, iar la începutul anului a fost internat cu coronavirus.

„Gabriel Cotabiţă a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soţia şi fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt şanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au declarat surse din Spitalul Colentina pentru Impact.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine aşa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observaţia medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec şi peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, şi dimineaţa şi seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine şi peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soţia mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieşit testul negativ”, spunea atunci artistul.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătăţit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia