Gabi Cristea, înlocuită în emisiune. Prezentatoarea are coronavirus: ''Parcă trecuse tramvaiul peste mine''

15 octombrie, 2021
1 cristea7 jpg jpeg

E vaccinată, dar are coronavirus! Gabi Cristea a intrat în izolare pentru două săptămâni, iar locul ei în emisiunea de la Antena Stars a fost preluat de Paula Chirilă.

„Încă de aseară am început să-mi pierd vocea şi spre final de emisiune am început să-mi ardă urechile. M-am dus acasă, m-am testat, am ieşit negativă, am luat nişte medicamente şi de dimineaţă parcă trecuse tramvaiul peste mine. Aveam starea de gripă accentuată, nu vorbesc foarte bine, am nasul înfundat şi am frisoane. N-am febră foarte mare. Astăzi m-am testat într-un centru şi sunt pozitivă. Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie, fetele sunt şi ele negative, aştept să mă sune DSP-ul. Nu ştiu de unde l-am luat, nu ştiu cât o să lipsesc, cred că 14 de zile, dar pentru că sunt vaccinată, cred că revin mai repede”, a mărturisit şi Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Paula Chirilă i-a luat locul. „E o surpriză şi pentru mine şi pentru dumneavoastră. O să mă vedeţi şi la «Xtra Night Show» şi aici. Nu e uşor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă nişte emoţii. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit şi pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne aşteptăm şi Gabriela traversează şi ea o perioadă care sperăm să treacă uşor peste ea şi peste familia ei şi să o vedem în poziţia ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situaţie neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}