Gabi Cristea, înlocuită în emisiune. Prezentatoarea are coronavirus: ''Parcă trecuse tramvaiul peste mine''

15 octombrie, 2021
1 cristea7 jpg jpeg

E vaccinată, dar are coronavirus! Gabi Cristea a intrat în izolare pentru două săptămâni, iar locul ei în emisiunea de la Antena Stars a fost preluat de Paula Chirilă.

„Încă de aseară am început să-mi pierd vocea şi spre final de emisiune am început să-mi ardă urechile. M-am dus acasă, m-am testat, am ieşit negativă, am luat nişte medicamente şi de dimineaţă parcă trecuse tramvaiul peste mine. Aveam starea de gripă accentuată, nu vorbesc foarte bine, am nasul înfundat şi am frisoane. N-am febră foarte mare. Astăzi m-am testat într-un centru şi sunt pozitivă. Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie, fetele sunt şi ele negative, aştept să mă sune DSP-ul. Nu ştiu de unde l-am luat, nu ştiu cât o să lipsesc, cred că 14 de zile, dar pentru că sunt vaccinată, cred că revin mai repede”, a mărturisit şi Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Paula Chirilă i-a luat locul. „E o surpriză şi pentru mine şi pentru dumneavoastră. O să mă vedeţi şi la «Xtra Night Show» şi aici. Nu e uşor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă nişte emoţii. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit şi pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne aşteptăm şi Gabriela traversează şi ea o perioadă care sperăm să treacă uşor peste ea şi peste familia ei şi să o vedem în poziţia ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situaţie neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg