Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa! Ce moment dificil au trăit înainte de eveniment FOTO

6 septembrie, 2019
5 gabi1 jpg jpeg

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au creştinat astăzi fetiţa, la o biserică din Corbeanca  La două săptămâni de la nuntă, cei doi au ales să o sărbătorească pe micuţa Iris Selena împreună cu peste 100 de invitaţi. Naşii au fost şi de această dată Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.

Gabi şi Tavi au făcut totul pentru a le oferi invitaţilor o zi de neuitat, dar, în timp ce puneau la punct ultimele pregătiri, viaţa le-a oferit o surpriză neplăcută, au fost nevoiţi să meargă cu micuţa Victoria la spital. "Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea', a spus Gabriela Cristea înainte de a intra în biserică.

Botezul a fost unul cu ştaif. Dacă mămica a ales să îmbrace în timpul zilei o rochie lila, diafană, iar seara o alta albă, naşa Cristina Şişcanu a ales o ţinută neagră, cu pălărie, ce amintea de evenimentele regale. „Draga mamei, după Bella Victoria Margot nu am crezut că mai există altceva, tu ne-ai arătat ca Universul este surpinzător. Îţi mulţumim că ne-ai ales ca părinţi. Mami, tati şi Suri te iubesc până la Cer şi înapoi!'', a scris prezentatoarea TV pe Facebook .

4 cristina2 jpg jpeg

Micuţa Iris s-a bucurat la primul ei eveniment oficial de un decor cu adevărat special. Cristelniţa a fost ornată cu flori de iris, iar decorul de la restaurant dominat de nuanţe de mov, în rezonanţă cu numele ei. Petrecerea a avut loc la Jubile, iar invitaţii au fost răsfăţaţi cu  pulpă de raţă, cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveţi Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, roast beef cu sos Remoulade, file de porc cu sos de prune etc.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg