Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa! Ce moment dificil au trăit înainte de eveniment FOTO

6 septembrie, 2019
5 gabi1 jpg jpeg

Gabi Cristea şi Tavi Clonda şi-au creştinat astăzi fetiţa, la o biserică din Corbeanca  La două săptămâni de la nuntă, cei doi au ales să o sărbătorească pe micuţa Iris Selena împreună cu peste 100 de invitaţi. Naşii au fost şi de această dată Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.

Gabi şi Tavi au făcut totul pentru a le oferi invitaţilor o zi de neuitat, dar, în timp ce puneau la punct ultimele pregătiri, viaţa le-a oferit o surpriză neplăcută, au fost nevoiţi să meargă cu micuţa Victoria la spital. "Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea', a spus Gabriela Cristea înainte de a intra în biserică.

Botezul a fost unul cu ştaif. Dacă mămica a ales să îmbrace în timpul zilei o rochie lila, diafană, iar seara o alta albă, naşa Cristina Şişcanu a ales o ţinută neagră, cu pălărie, ce amintea de evenimentele regale. „Draga mamei, după Bella Victoria Margot nu am crezut că mai există altceva, tu ne-ai arătat ca Universul este surpinzător. Îţi mulţumim că ne-ai ales ca părinţi. Mami, tati şi Suri te iubesc până la Cer şi înapoi!'', a scris prezentatoarea TV pe Facebook .

4 cristina2 jpg jpeg

Micuţa Iris s-a bucurat la primul ei eveniment oficial de un decor cu adevărat special. Cristelniţa a fost ornată cu flori de iris, iar decorul de la restaurant dominat de nuanţe de mov, în rezonanţă cu numele ei. Petrecerea a avut loc la Jubile, iar invitaţii au fost răsfăţaţi cu  pulpă de raţă, cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveţi Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, roast beef cu sos Remoulade, file de porc cu sos de prune etc.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg