Gabi Firea a aflat sexul bebeluşului ei

10 decembrie, 2011
gabi firea si florentin pandele jpg jpeg

Însărcinată în aproape cinci luni, vedeta Antenei 3 a aflat, în sfârşit, de la medici sexul copilului său.

Însărcinată în aproape cinci luni, vedeta Antenei 3 a aflat, în sfârşit, de la medici sexul copilului său. Mai înainte de a afla rezultatul ecografiei, Gabi Firea a mărturisit că ea şi soţul său îşi doresc o fetiţă, având în vedere că fiecare dintre ei are deja băieţi din căsniciile anterioare.

„Am avut emoţii, pe unde mă duceam, lumea îşi dădea cu părerea că este băiat sau că este fetiţă, nu am ştiut ce să cred până în ultima clipă, la ecografie“, a spus Gabi.

Vedeta Antenei a dezvăluit ăn cadrul emisiunii „Acces Direct“ că urmează să devină mămica unui băieţel, explicând că, în ciuda speranţelor, atât ea, cât şi soţul ei, Florin Pandele, nu ştiu să facă decât băieţi!

„Întărim gaşca de nebuni!“, au spus copiii vitregi ai Gabrielei, în timp ce Tudor Firea, fiul vedetei, a ştiut încă de la început că urmează să aibă un fraţior, şi nu o surioară.

image

Reacţia lui Florin Pandele i-a dat strângeri de inimă Gabrielei: „Soţul meu mi-a spus că asta ştim noi să facem, doar băieţi! Dar mi-a promis că data viitoare o să fie fetiţă! Nu ştiu însă dacă mai am noroc de o sarcină la fel de uşoară“.

Cât despre numele celui încă nenăscut, Gabriela Firea a spus că îl va chema Petru Pandele. „Aşa ne-am decis azi, cu toate că este cool să aibă mai multe nume. Nu ştiu, până se naşte, poate îi mai punem un nume“.

Viitoarea mămică s-a lăudat cu caractele fizice ale fiului sau, ţinând să spună că ecografia a relevat fără urmă de îndoială sexul copilului. „Înţelegeţi ce vreau să spun, da? Se vede foarte clar că este băiat. Nu este dubiu!“.

Florin Pandele a intervenit telefonic şi a mărturisit că nu se dă bătut. „La anul facem fetiţă. De dimineaţă am simţit că este băieţel, i-am spus lui Gabi că data viitoare facem şi o fetiţă. Este adevărat, ne-am dorit fetiţă, dar până la urmă contează să fie sănătos. Dumnezeu le aranjează pe toate cum trebuie“.

Foto: OK! RomâniaRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg