Gabi Firea a ajuns la m├ón─âstire. Ce a determinat-o: ÔÇťR─âul poate s─â-l fac─â oricineÔÇŁ

12 aprilie, 2021
9 firea6 jpg jpeg

Recunoscut─â pentru credin┼úa ei puternic─â, Gabi Firea a ajuns tocmai la M├ón─âstirea Rohia din Marhure┼č pentru a l─âsa o rug─âciune la icona f─âc─âtoare de minuni ┼či a vizita chilia lui Nicolae Steinhardt. Tr─âirea a fost una extrem de puternic─â.

ÔÇťR─âul poate s─â-l fac─â oricine, c├ót de nevoielnic ar fi. Binele ├«ns─â e numai pentru sufletele tari ┼či firile c─âlite - Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii. Am vizitat cu mare emo┼úie chilia lui Nicolae Steinhardt, scriitor, eseist, jurist eminent, care s-a convertit la ortodoxie ├«n ├«nchisoarea de la Jilava, ┼či care ┼či-a petrecut ultimii ani de via┼ú─â la M├óns─âtirea Rohia - ┼óara L─âpu┼čului, ├«n jud Maramure┼č, la 50 de km de Baia Mare.

├Ämi doream de foarte mult timp s─â ajung aici. La fel cum mi-am dorit s─â las o rugaciune la icoana f─âc─âtoare de minuni a Maicii Domnului ├Ändurerat─â, de la aceea┼či m├ón─âstire, pictat─â de un c─âlug─âr de la Muntele Athos.

stanga
dreapta
1 firea1 jpg jpeg
2 firea2 jpg jpeg
3 firea4 jpg jpeg
4 firea5 jpg jpeg
9 firea6 jpg jpeg
6 firea7 jpg jpeg
7 firea8 jpg jpeg
8 firea3 jpg jpeg

Dac─â ajunge┼úi ├«n acest col┼ú de rai ┼či binecuv├óntare al ┼ú─ârii, intra┼úi m─âcar pentru c├óteva minute. Va fi o experien┼ú─â unic─â.

Dumnezeu s─â v─â ├«nt─âreasc─â ├«n credin┼ú─â ┼či s─â v─â poarte pa┼čii pe drumuri de suflet!ÔÇŁ, a povestit Gabi Firea.