Gabi Firea a intrat în politică

24 septembrie, 2012
527977 464644453567139 1415629150 n jpeg

Zilele trecute, fosta prezentatoare de televiziune s-a înscris într-un partid şi intenţionează să-şi continue eforturile de modelare a opiniei publice de la un alt nivel: cel politic.

Zilele trecute, fosta prezentatoare de televiziune s-a înscris într-un partid şi intenţionează să-şi continue eforturile de modelare a opiniei publice de la un alt nivel: cel politic.

Gabriela Vrânceanu Firea a făcut istorie în televiziune, având în spate o carieră de 12 ani în Antena 1. Recent, contractul ei cu grupul Intact a încetat, iar pentru Gabi începe un nou drum. Nu într-o altă televiziune, însă, aşa cum s-a speculat.

Convinsă de Robert Negoiţă, dar probabil şi de Daciana Sârbu, care îşi doreşte ca la şefia PSD 40% dintre lideri să fie femei, fosta vedetă a Antenei 1 şi a Antenei 3 a decis să se alăture grupului PSD.

„Am atins maximul în presă. Am pornit de la reporter şi am atins toate treptele profesionale. Am vrut, la 40 de ani, să pornesc de la zero în domeniul în care cred că pot să realizez foarte multe lucruri“, a declarat Gabi Firea. „Nu pot să uit c-am pornit dintr-o familie cu 4 copii. Că am avut probleme. Vreau să fiu de partea unui partid care se gândeşte la protecţie socială, la asistenţă. Vrea să fiiu de partea unui partid care se gândeşte la siguranţa alimentară. Doresc să mă specializez în domeniul intreprinderilor mici şi mijlocii“, a adăugat ea.

image

Vedeta TV ia în calcul şi obţinerea unui loc în Parlament. „Dacă răspund criteriilor partidului, voi intra şi în competiţia pentru Parlament, aşa bătăioasă cum sunt", a mai declarat ea. La rândul său, liderul PSD Robert Negoiţă a încuraj-o, precizând că noua membră PSD corespunde criteriilor partidului. „Am apreciat-o foarte multe pe Gabriela Firea pentru curajul de care a dat dovată ca jurnalist“, a comentat şi Ecaterina Andronescu.

În ziua cea mare, Gabi a postat pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Da, azi e o zi importantă! Mulţumesc celor care mă susţin... e un drum greu, dar sper să fac faţă noii provocări, sprijinită de familie şi prieteni. O zi bună!“. Iar mesajul de susţinere din partea soţului său, Florentin Pandele, primar al oraşului Voluntari, n-a întârziat să apară: „Succes, Albinutza!!! Eu te susţin, orice-ar fi!!“.

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg