Gabi Firea este însărcinată

27 octombrie, 2011
florentin pandele jpg jpeg

Gabriela Vrânceanu Firea şi soţul său, Florentin Pandele, aşteaptă să li se nască primul lor copil. Prezentatoarea TV este însărcinată în trei luni.

Gabriela Vrânceanu Firea şi soţul său, Florentin Pandele, aşteaptă să li se nască primul lor copil. Prezentatoarea TV este însărcinată în trei luni, după cum a anunţat primarul din Voluntari pe contul său de Facebook.

image

„Da, Albinutza e însărcinată în trei luni! Sunt foarte fericit! Nu mă gândeam că viaţa îmi va mai oferi astfel de surprize minunate! Cei trei băieţi ai noştri (Andrei, Bogdan, Tudor) sunt şi ei încântaţi şi emoţionaţi“, a scris Florentin Pandele pe pagina sa de Faceebook.

Viitoarea mămică n-ar fi vrut să se afle atât de repede de sarcina sa, dar că de presă nu poţi ascunde prea mult timp astfel  de lucruri.

„Nu ştim deocamdată sexul copilului. Cred că în vreo lună aflăm, în jurul a patru luni. Sincer, am fi vrut să mai păstrăm secretul până la patru-cinci luni, dar asta e presa din Romania. S-a aflat mai devreme. Am fi vrut pe la Crăciun să dezvăluim, dar a fost de-ajuns să ştie câţiva colegi şi ştirea a apărut în presă“, a ieri declarat Gabi Firea în cadrul emisiunii „Un show păcătos“.

Gabriela este o fire superstiţioasă şi a mai mărturist că nici măcar la nume nu s-au gândit.

„Nu ne-am gândit la nume. Nu am definitivat lista. Poate şi pentru că suntem un pic superstiţioşi“, a mai spus Gabi, menţionand că ea şi soţul său şi-ar dori fetiţă, pentru că au deja băieţi, aşa cum reiese şi din interviul exclusiv acordat anul trecut revistei OK! România. (citeşte aici articolul)

Prezentatoarea Antenei 3 i-a mulţumit colegei şi prietenei sale, Simona Gherghe, pentru că a ţinut secretă vestea, cu toate că a ştiut despre sarcină din ziua în care a fost confirmată. Vedeta tv a precizat că încă două sau trei persoane din trustul Intact au ştiut.

image

De cealaltă parte, viitorul tătic a povestit cum a primit vestea cea mare. „Stăteam în pat amândoi şi ne uitam pe laptopuri. Ea a arătat cu degetul spre burtă şi mi-a spus la ureche vestea cea mare. A fost un mod mai original de a spune“, a mărturisit Florentin.

Şi pentru că toată lumea a aflat vestea cea mare, în această dimineaţă Gabriela a postat pe contul său de Facebook următorul mesaj:

„Mulţumesc tuturor prietenilor mei din copilărie, liceu, facultate, serviciu, F.B, care, începând de aseară târziu, m-au felicitat pentru sarcină. Sincer, aş fi vrut să păstrez secretul până la 4 luni, dar se vede treaba că nu s-a putut. Multă lume iscoditoare :))) Dar, asta e, noi să fim sănătoşi! Diseară, la Acces Direct, la emisiunea prietenei mele Simona Gherghe, de pe Antena 1, voi spune şi cum mă simt, cum au reacţionat băieţii, mama, surorile, dacă am pregătit sau nu camera bebeluşului etc. Le doresc tuturor doamnelor însărcinate o sarcină uşoară, fără probleme, fără complicaţii, şi naştere uşoară!!! Iar la ora 22,00, pe Antena 3, la emisiunea „Sinteza zilei“, realizată de Mihai Gâdea, voi anunţa în exclusivitate planuri profesionale de viitor. Vă aştept :) Până atunci, o zi bună!!!!“

image

Foto:

RomâniaRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg