Gabi Jugaru, despre relaţia cu fetele sale: "Nu îmi place să mă bag în viaţa lor"

6 aprilie, 2021
1 gabi jpg jpeg

Gabi Jugaru s-a depărtat de lumea televiziunii, aşa că astăzi cele mai frumoase momente le petrece lângă familie. Fostul prezentator are două fete. Ba mai ult, este şi bunic.

„Fosta soţie, la a doua căsnicie, m-a întrebat ce vreau. Am zis că fată, gata, i-am stabilit şi numele. Cea mare e Roxana şi cea mică Miruna Elena. Fii-mea cea mare îmi zice că mai mult o iubesc pe aia mică, dar dragostea e la fel pentru amândouă. Poate au mai existat discuţii, ca în orice familie, dar dragostea pentru copii e nemăsurată. Pentru oricare mi-aş da viaţa.”, a spus Gabi Jugaru la Antena Stars.

Fostul prezentator recunoaşte  că mai apar discuţii. „Motivele pentru care se ceartă toată lumea. Decizii pe care tu ca om matur le ştii. Există discuţii, nu îmi place să mă bag în viaţa fetelor mele. E drept că fetele fiind mai sensibile decât băieţii, eu fiind plecat de acasă... Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forţă. Cea mare e Leu, cea mică Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, eu îi mai spus aşa, aşa, ea mă blochează pe WhatsApp. Unul dintre sfaturile pe care trebuie să le ţinem cont este să lăsăm noaptea nu să fie un sfeşnic, cu un sfetnic bun”, a mai spus Jugaru

Gabi admite că dorul este acum mai puternic ca oricând.

„Nu am căutat să influenţez niciodată deciziile lor cu mai mult decât să le dau un sfat. Poate uneori nu le-a convenit părerea mea. Nu am ţinut cont niciodată de nimeni. Au existat momente grele când ştiam că trebuie să o ajut pe cea mică, aia mare era deja la casa ei. Mi-e ciudă şi-mi asum că sunt foarte departe, până la Vaslui sunt mult de dus. Roxi e cu programul ei, mi-e dor, mi-aş dori să îi am aici. Mergem în Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri mici din ţară”.