Gabriel Cotabiţă, pe scenă: ”Iubirea m-a adus înapoi!”

30 octombrie, 2015
concert jpeg

Joi seară, toţi artiştii momentului au luat parte la ”Gala Chapeau!”, un eveniment de anvergură dedicat lui Gabriel Cotabiţă. Cu această ocazie, cei din public s-au putut bucura de toate hiturile artistului interpretate de marii cântăreţi ai României.

image

Gabriel Cotabiţă a avut parte de o seară pe cinste! Colegii de breaslă, de-o vârstă sau mai tineri, i-au interpretat cele mai cunoscute melodii sub privirile încântate a mii de fani.

image

De altfel, a fost prima dată când Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă după gravele probleme de sănătate care l-au ţintuit la pat anul acesta. "Tot ce vă doresc este să fiţi convinşi că iubirea este mai bună şi mai mare decât orice altceva. Numai iubirea m-a adus înapoi, iubirea voastră şi a tuturor acelora care mă înconjoară", le-a spus Gabriel Cotabiţă celor aproximativ 4.000 de persoane care au participat la "Gala Chapeau!", organizată joi seară, la Sala Palatului din Bucureşti.

image

Mai mult de atât, Gabriel Cotabiţă i-a surprins pe cei prezenţi al concert cu un mic moment muzical, interpretând una dintre melodiile sale din 1990 – ”Ave Maria”. "Este prima dată când apar pe scenă şi emoţia şi cele trei luni şi jumătate cât a trecut - pentru mine au trecut foarte repede... Orice s-ar întâmpla, dintr-odată, acum, când am ajuns pe scenă, toate problemele au dispărut. Aşa că, îmi pare rău, nu aţi scăpat de mine!", a spus Gabriel Cotabiţă. "Singurul lucru important este că dumneavoastră existaţi", a mai declarat cântăreţul.

"Gala Chapeau!" a reunit artişti din toate generaţiile, care, pe parcursul a peste două ore, au interpretat hituri ale lui Gabriel Cotabiţă.



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg