Gabriel Cotabiţă, pe scenă: ”Iubirea m-a adus înapoi!”

30 octombrie, 2015
concert jpeg

Joi seară, toţi artiştii momentului au luat parte la ”Gala Chapeau!”, un eveniment de anvergură dedicat lui Gabriel Cotabiţă. Cu această ocazie, cei din public s-au putut bucura de toate hiturile artistului interpretate de marii cântăreţi ai României.

image

Gabriel Cotabiţă a avut parte de o seară pe cinste! Colegii de breaslă, de-o vârstă sau mai tineri, i-au interpretat cele mai cunoscute melodii sub privirile încântate a mii de fani.

image

De altfel, a fost prima dată când Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă după gravele probleme de sănătate care l-au ţintuit la pat anul acesta. "Tot ce vă doresc este să fiţi convinşi că iubirea este mai bună şi mai mare decât orice altceva. Numai iubirea m-a adus înapoi, iubirea voastră şi a tuturor acelora care mă înconjoară", le-a spus Gabriel Cotabiţă celor aproximativ 4.000 de persoane care au participat la "Gala Chapeau!", organizată joi seară, la Sala Palatului din Bucureşti.

image

Mai mult de atât, Gabriel Cotabiţă i-a surprins pe cei prezenţi al concert cu un mic moment muzical, interpretând una dintre melodiile sale din 1990 – ”Ave Maria”. "Este prima dată când apar pe scenă şi emoţia şi cele trei luni şi jumătate cât a trecut - pentru mine au trecut foarte repede... Orice s-ar întâmpla, dintr-odată, acum, când am ajuns pe scenă, toate problemele au dispărut. Aşa că, îmi pare rău, nu aţi scăpat de mine!", a spus Gabriel Cotabiţă. "Singurul lucru important este că dumneavoastră existaţi", a mai declarat cântăreţul.

"Gala Chapeau!" a reunit artişti din toate generaţiile, care, pe parcursul a peste două ore, au interpretat hituri ale lui Gabriel Cotabiţă.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg