Gabriel Garko a ajuns dintr-o emisiune de televiziune direct pe masa de operație

2 decembrie, 2022
garko

Gabriel Garko s-a operat la mână pentru că avea un un tendon rupt, dar a decis să strângă din dinți și să facă tot ce este necesar pentru a rămâne în competiția Dancing with the stars, în care poate fi văzut acum la italieni.

Actorul, care a fost considerat unul dintre cei mai promițători în această ediție a programului lui Milly Carlucci, a suferit o accidentare gravă la braț: și-a rupt un tendon și a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

În episodul care a urmat operației, Gabriel Garko poate fi văzut cum își așteptată cu răbdare rândul să danseze alături de Giada Lini, ajutându-se cu analgezice pentru a suporta durerea.

Când a venit momentul să iasă, Paolo Belli a prezentat clipul care a arătat cât de greu i-a fost starului în această perioadă. „ M-am operat, și totul părea un film, dar anestezia era reală", a spus el.

Operația a durat două ore, după care medicul Giovanni Di Giacomo s-a declarat mulțumit: „Se va recupera perfect, va trebui doar să urmeze instrucțiunile pe care i le dăm noi. Trebuie să poarte bretelele 20, 25 de zile”.

garko15 jpg

Zilele de după operație nu au fost deloc ușoare. „ Nu mă așteptam să mă doară atât de mult”, a explicat actorul.

Câteva zile mai târziu s-a întors în sala de repetiții, unde părea că suferă: „ Nu a fost o zi ușoară, m-am simțit slăbit și mă durea. Am mai puțină forță, probabil din cauza anesteziei. Sunt un perfecționist, într-adevăr, nu sunt niciodată mulțumit. Când am o problemă, tind să o minimalizez și să nu-i las pe alții să o vadă, dar în acest caz se vede prea bine".

În timpul repetițiilor, actorul a vorbit despre problemele pe care le întâmpină. „Nu știu cum o să fac, mi se învârte capul” . Se plângea adesea de durere și slăbiciune: „ La naiba, ce durere!".

Când a venit momentul să evolueze, Milly Carlucci a explicat:

„Antrenamentul a fost inexistent, nu s-a putut face. Capul i se învârtea, depune un efort cu adevărat mare, nu este o chestiune de voință, pur și simplu nu îl ajută corpul. Puteți simplifica ceea ce ați pregătit”.

Gabriel Garko și-a desăvârșit prestația. Când juriul a remarcat limitările evidente datorate condiției sale fizice, concurentul a recunoscut cu extremă onestitate: „ Am dansat doar ca să rămân în competiție”.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}