Gabriel Garko a ajuns dintr-o emisiune de televiziune direct pe masa de operație

2 decembrie, 2022
garko

Gabriel Garko s-a operat la mână pentru că avea un un tendon rupt, dar a decis să strângă din dinți și să facă tot ce este necesar pentru a rămâne în competiția Dancing with the stars, în care poate fi văzut acum la italieni.

Actorul, care a fost considerat unul dintre cei mai promițători în această ediție a programului lui Milly Carlucci, a suferit o accidentare gravă la braț: și-a rupt un tendon și a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

În episodul care a urmat operației, Gabriel Garko poate fi văzut cum își așteptată cu răbdare rândul să danseze alături de Giada Lini, ajutându-se cu analgezice pentru a suporta durerea.

Când a venit momentul să iasă, Paolo Belli a prezentat clipul care a arătat cât de greu i-a fost starului în această perioadă. „ M-am operat, și totul părea un film, dar anestezia era reală", a spus el.

Operația a durat două ore, după care medicul Giovanni Di Giacomo s-a declarat mulțumit: „Se va recupera perfect, va trebui doar să urmeze instrucțiunile pe care i le dăm noi. Trebuie să poarte bretelele 20, 25 de zile”.

garko15 jpg

Zilele de după operație nu au fost deloc ușoare. „ Nu mă așteptam să mă doară atât de mult”, a explicat actorul.

Câteva zile mai târziu s-a întors în sala de repetiții, unde părea că suferă: „ Nu a fost o zi ușoară, m-am simțit slăbit și mă durea. Am mai puțină forță, probabil din cauza anesteziei. Sunt un perfecționist, într-adevăr, nu sunt niciodată mulțumit. Când am o problemă, tind să o minimalizez și să nu-i las pe alții să o vadă, dar în acest caz se vede prea bine".

În timpul repetițiilor, actorul a vorbit despre problemele pe care le întâmpină. „Nu știu cum o să fac, mi se învârte capul” . Se plângea adesea de durere și slăbiciune: „ La naiba, ce durere!".

Când a venit momentul să evolueze, Milly Carlucci a explicat:

„Antrenamentul a fost inexistent, nu s-a putut face. Capul i se învârtea, depune un efort cu adevărat mare, nu este o chestiune de voință, pur și simplu nu îl ajută corpul. Puteți simplifica ceea ce ați pregătit”.

Gabriel Garko și-a desăvârșit prestația. Când juriul a remarcat limitările evidente datorate condiției sale fizice, concurentul a recunoscut cu extremă onestitate: „ Am dansat doar ca să rămân în competiție”.



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg