Gabriela Cristea a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Cine a înlocuit-o pe brunetă

9 iulie, 2024

Se pare că faimoasa vedetă TV va avea mai mult timp pentru a se ocupa de business-ul său, un magazin online de dulciuri. Soția lui Tavi Clonda este o gospodină desăvârșită.

banner gabriela cristea png

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV de la Antena Stars, a fost înlocuită. Soția lui Tavi Clonda nu va mai prezenta una dintre emisiunile trustului. Se pare că locul acesteia a fost luat de Adela Lupșe. Cea din urmă nu este străină de lumina camerelor de filmat fiind cunoscută datorită numeroaselor emisiuni de tip concurs pe care le-a prezentat. Anunțul oficial a fost făcut. 

Adela Lupșe jpg

Se pare că aceea care o va înlocui pe soția lui Tavi Clonda este chiar Adela Lupșe, cunoscută și sub porecla „isterica de la miezul nopții”. Unele persoane sunt de părere că mai și seamănă fizic cu Gabriela Cristea cea de acum câțiva ani.

Este îndrăzneață, jucăușă și amuzantă, calități care probabil îi vor aduce succesul la cârma emisiunii.

Gabriela Cristea este mult mai focusată de business-ul pe care l-a generat la începutul anului. Și-a făcut din pasiunea pentru gătit o sursă de venituri.

Adela Lupșe nu este străină de lumina reflectoarele, căci multă vreme s-a aflat în centru acesteia. Ea este cunoscută publicului larg datorită emisiunilor de tip concurs pe care le-a prezentat de-a lungul timpul. De asemenea, noua prezentatoare de la Antena Stars a rămas în memoria colectivă datorită momentului în care a spart un telefon în direct. Recent, noua gazdă a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a anunțat cu entuziasm rol pe care îl va juca în economia show-ului.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755.333.726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe.

Anul trecut, emisiunea ce urmează să fie prezentată de acum de Adela Lupșe a fost sub comanda Gabrielei Cristea. Cei din conducerea postului de televiziune au ales-o pe brunetă pentru a juca rolul de prezentatoare căci aceasta avea experiență cu un astfel de format. Deși s-a arătat încântată de proiect, se pare că soția lui Tavi Clonda predă acum ștafeta, scrie Cancan.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, declara Gabriela Cristea, la început de proiect.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg