Gabriela Cristea a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Cine a înlocuit-o pe brunetă

9 iulie, 2024

Se pare că faimoasa vedetă TV va avea mai mult timp pentru a se ocupa de business-ul său, un magazin online de dulciuri. Soția lui Tavi Clonda este o gospodină desăvârșită.

banner gabriela cristea png

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV de la Antena Stars, a fost înlocuită. Soția lui Tavi Clonda nu va mai prezenta una dintre emisiunile trustului. Se pare că locul acesteia a fost luat de Adela Lupșe. Cea din urmă nu este străină de lumina camerelor de filmat fiind cunoscută datorită numeroaselor emisiuni de tip concurs pe care le-a prezentat. Anunțul oficial a fost făcut. 

Adela Lupșe jpg

Se pare că aceea care o va înlocui pe soția lui Tavi Clonda este chiar Adela Lupșe, cunoscută și sub porecla „isterica de la miezul nopții”. Unele persoane sunt de părere că mai și seamănă fizic cu Gabriela Cristea cea de acum câțiva ani.

Este îndrăzneață, jucăușă și amuzantă, calități care probabil îi vor aduce succesul la cârma emisiunii.

Gabriela Cristea este mult mai focusată de business-ul pe care l-a generat la începutul anului. Și-a făcut din pasiunea pentru gătit o sursă de venituri.

Adela Lupșe nu este străină de lumina reflectoarele, căci multă vreme s-a aflat în centru acesteia. Ea este cunoscută publicului larg datorită emisiunilor de tip concurs pe care le-a prezentat de-a lungul timpul. De asemenea, noua prezentatoare de la Antena Stars a rămas în memoria colectivă datorită momentului în care a spart un telefon în direct. Recent, noua gazdă a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a anunțat cu entuziasm rol pe care îl va juca în economia show-ului.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755.333.726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe.

Anul trecut, emisiunea ce urmează să fie prezentată de acum de Adela Lupșe a fost sub comanda Gabrielei Cristea. Cei din conducerea postului de televiziune au ales-o pe brunetă pentru a juca rolul de prezentatoare căci aceasta avea experiență cu un astfel de format. Deși s-a arătat încântată de proiect, se pare că soția lui Tavi Clonda predă acum ștafeta, scrie Cancan.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, declara Gabriela Cristea, la început de proiect.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg