Gabriela Cristea elucidează ruptura de familia sa: ”M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle"

27 septembrie, 2023

Gabriela Cristea a făcut lumină în ceea ce privește relația cu familia sa. Este de notorietate faptul că prezentatoarea TV a avut o relație distantă și tensionată cu părinții săi.

FotoJetCristeaMeghan jpg

Gabriela Cristea face o paralelă foarte interesantă între viața sa și tumultoasa viață a lui Meghan Markle, Ducesa de Sussex, soția Prințului Harry. Îndrăgita prezentatoare din România a ales să explice mai ales situația în care se regăsește cu tatăl său.

Cei doi nu își vorbesc, cum nici Meghan Markle nu mai vorbește cu tatăl său, după ce acesta s-a amestecat nesolicitat în viața sa, destul de complicată de când a început relația cu Harry.

Întocmai ca Meghan Markle, și Gabriela Cristea are doi copii. Fetițele cuplului Clonda nu se bucură decât de bunicii paterni, întrucât mama Gabrielei a murit, iar cu tatăl său vedeta TV nu vorbește.

Ea și-a deschis sufletul în emisiunea televizată a Cristinei Șișcanu. Gabriela Cristea ascunde o dramă despre care evită, în general, să vorbească. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a declarat adeseori că pune familia pe primul plan și că se dedică trup și suflet celor dragi. Este o familistă convinsă cu soțul, fetițele sale, cu socrii. Însă Gabriela Cristea a declarat că nu mai păstrează legătura cu tatăl ei, întrucât acesta a încercat să profite financiar de pe urma statutului ei.

gabi cristea PNG

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!”, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea Cristinei Șișcanu.

Pe de altă parte, întocmai ca Ducesa de Sussex, Gabi este o mamă exemplară și o soție model. Superba brunetă păstrează cu fanii săi o legătură apropiată și nu ezită să-i țină la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa și, mai nou, cu rețete spectaculoase, care mai de care mai specială. Căci Gabriela Cristea este și o gospodină desăvârșită. Nu știm cum își mai face timp și de bucătărie. Probabil că este mânată de dragostea imensă pe care o poartă Victorienilor, așa cum se alintă soții Clonda.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg