Gabriela Cristea pare c-a dat lovitura în afaceri. Cât costă un cozonac preparat de ea, artizanal

12 martie, 2024

Frumoasa prezentatoare e pe drumul cel bun, căci face, în sfârșit, ceea ce îi place cel mai mult. Și după cum știm, ce e făcut cu pasiune este și lucrul cel mai apreciat de oameni.

FotoJetCristea Gabriela jpg

Pentru fanii ei, nu mai este niciun secret, Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită. Nu se limitează doar la deserturi, ci își suflecă mânecile pentru orice provocare.

Gabi gătește PNG

A cochetat cu un magazin online de haine, însă nici pe departe nu a avut succesul care deja se conturează cu noul său business. Gabriela Cristea s-a pus pe copt! Face cozonaci artizanali, iar urmăritorii săi salivează la bunătățile pe care vedeta le propune.

Cozonacii Gabrielei Cristea PNG

Ea s-a limitat la cozonaci deocamdată, motivând că a fost impulsionată de dorința multor fani de-ai săi, care i-au scris că poftesc la bucatele ei și că ar gusta bucuroși.

Iată că dorința li s-a împlinit, iar Gabriela Cristea a deschis lista de precomenzi pentru Paște. Știm deja că de Paște cozonacul este desertul suprem!

cozo PNG

Deși nu este greu de făcut, multe persoane aleg să-l cumpere. Calitatea ingredientelor este însă este cea mai importantă, pentru a ne putea bucura cu adevărat de un gust fabulos al cozonacului.

Gospodina Gabriela Cristea alege să-și împletească grăsunii din cuptor cu trei variante delicioase de umplutură: fistic, mere și caramel și desigur, ciocolată!

”Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune.”, se arată pe site-ul vedetei TV, care are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare.

Cu cât vinde Gabriela Cristea un cozonac de 900 de grame?

Pofticioșii își pot comanda un cozonac cu fistic la prețul de 140 de lei, o babka tot la 140 de lei, un cozonac tradițional cu bezea și cremă de ciocolată se vinde cu 95 de lei, în timp ce un cozonac cu nucă, mere și caramel poate fi cumpărat cu 85 de lei.

Așadar, vedeta are produse artizanale cu prețuri între 85 de lei și 140 de lei.

Gabriela Cristea este bucuroasă din cale afară, căci simte că a dat în sfârșit lovitura cu acest business: ”Recunosc cinstit, nici în cele mai optimiste visuri nu mi-am închipuit că o să fiu sunată ca să trimit “cozonac pe sub mână”. Vă mai cer doar o fărâmă de răgaz și vă promit că răbdarea o să vă fie răsplătită.”, le-a transmis urmăritorilor săi.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg