Gabriela Cristea, reacţie după ce Adelina Pestriţu a dezvăluit că este infectată cu coronavirus

3 septembrie, 2020
1 gabriela cristea si adelina pestritu jpg jpeg

Gabriela Cristea a reacţionat după ce multe persoane au afirmat în mediul online că Adelina Pestriţu a primit bani pentru a dezvălui că este infectată cu coronavirus. 

Prezentatoarea TV a luat atitudine şi a reacţionat pe reţelele de socializare după ce, în repetate rânduri, multe persoane au spus că Adelina Pestriţu minte, că a primit bani pentru a afirma că are coronavirus. Gabriela Cristea este prietena sa, i-a luat imediat apărarea şi spune că aceasta nu ar proceda aşa, mai ales că este vorba şi despre fiica ei, Zenaida, cum să se joace cu o situaţie aşa complexă?!

„Dragilor, nici nu ştiu de unde să încep. E destul de dureros să afli că cineva apropiat ţie suferă de această boală. Nu neapărat boala în sine e o nenorocire, pentru că înţeleg că şi în cazul Adelinei Petriţu este vorba despre o formă uşoară, şi mă bucur că s-a întâmplat aşa. Ştiţi cum e, să luăm partea plină a paharului şi nu pe cea goală.

Mi se pare incredibil ca cineva să vorbească în felul acesta despre un om care acum se află în suferinţă. E foarte urât să spui despre un om care suferă şi este bolnav că a fost plătit să spună aşa ceva. Eu cred că voi trăiţi în filme. Mai bine v-aţi duce la Hollywood şi poate v-ar plăti să scrieţi scenarii de film”, a declarat Gabriela Cristea.

Vedeta a precizat încă o dată cât de important e să purtăm mască: „Eu cred în ideea de mască. Atunci când suntem în spaţiile publice ar trebui să purtăm mască. Eu cred că masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. Nu e un lucru atât de revoltător.

Cred că sunteţi inconştienţi când spuneţi că cineva ar putea să ia bani pentru a spune asemenea lucruri. Nu vă gândiţi la toate aspectele vieţii, nu vă gândiţi că femeia asta are un copil acasă, pe care credeţi că l-ar abandona o săptămână, două, trei? Sunt oameni care au stat patru, cinci săptămâni în spital. Credeţi că riscă cineva să îşi lase cinci săptâmâni copilul acasă? Pentru ce bani?”.

2 adelina pestritu in spital 3 jpg jpeg

Adelina Pestriţu, primele declaraţii din spital după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus: " M-am lăsat pe mâna medicilor"

Adelina Pestriţu este internată în aceste momente la Spitalul Militar din Bucureşti. A rămas fără gust, fără miros şi are o stare de oboseală acută. Iată ce a mărturisit:

Dragii mei, ştiu că nu v-am obişnuit cu astfel de postări. Aşa e în viaţă… trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm şi avem grijă să rămânem sănătoşi indiferent de încercările vieţii. Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-aţi transmis. Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune pe care le aveţi faţă de situaţia în care mă aflu fără voia mea. Cine şi-ar da voia să fie testat pozitiv de COVID? Ştiu că sunt foarte multe subiecte pe care ar trebui să le dezbatem, să vă povestesc despre experienţa asta neplăcută pe care o traversez acum"

Adelina Pestriţu a mai amintit că acum este pe mâinile medicilor. Aceştia i-au făcut o serie de investigaţii, dar curând se va externa, va sta singură în izolare. 

"M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat şi am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală şi puţin ameţită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine şi vreau să vă spun să aveţi grijă."

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg