Gabriela Firea are COVID-19. Fostul primar al Capitalei este vaccinată cu trei doze: ”În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu”

20 octombrie, 2021
1 gabi firea jpg jpeg

Gabriela Firea s-a infectat cu noul coronavirus şi a făcut anunţul pe pagina domniei sale de Facebook.

Fostul primar al Capitalei a explicat că s-a îmbolnăvit şi că are o formă uşoară, în ciuda faptului că s-a vaccinat inclusiv cu a treia doză. Gabriela Firea spune că nu vrea să dea sfaturi şi că se împotriveşte obligativităţii vaccinării, considerând-o un act care ţine de liberul arbitru. Iată anunţul integral al Gabrielei Firea:

”Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi, din Parlament asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii dar acum suntem pozitivi.

Ştiam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei şi alegerii fiecărei persoane. Şi sunt împotriva constrângerilor abuzive.

Vă rog doar să vă gândiţi, să vă sfătuiţi cu cei în care aveţi încredere, să citiţi şi să luaţi cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea ştiinţifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectaţi…

Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea : “Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii") şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiţi fără de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz în toate...”, 1, 8: „să fie... treaz la minte" şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: „Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari”).

Noi suntem o familie creştin ortodoxă practicantă şi îi mulţumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viaţa noastră : credinţa, copiii, sănătatea, prietenii iubitori şi sinceri.

Înainte de toate deciziile importante ne rugăm şi postim.

Îi mulţumim şi acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situaţia noastră medicală este sub control şi în câteva zile ne vom întoarce la activităţile obişnuite.

Întotdeauna am avut încredere în medicină!

Am trecut, aşa cum ştiţi, printr-o boală rară, extrem de grea. Medici minunaţi din România, cu har şi credinţă în Dumnezeu, m-au salvat. Ei înşişi aveau icoane cu Iisus Hristos şi Maica Domnului în cabinete. M-am lăsat pe mâna lor şi s-a dovedit că am luat decizia cea mai bună. M-au renăscut.

Ce-aş fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la şedinţa comună?

Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toţi românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se ştia că vine.

Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente - şi pentru spitale, pentru formele severe, şi pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme uşoare şi medii -, s-au dotat secţiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă : guvernanţi-cetăţeni, care acum dă roade. Puţine îmbolnăviri, puţine cazuri grave.

Noi suntem din nou fruntaşi în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconştienţă politică şi administrativă!

La noi se dă mereu vina pe cetăţeni. Doar ei sunt vinovaţi, că nu respectă “reguli”. Cei mari şi tari sunt neprihăniţi. Aşa cred ei!

Istoria le va dovedi contrariul!

Azi, din păcate, toţi cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră.

Şi să-i ţinem minte!

Vă doresc sănătate, înţelepciune, protecţia divină a Maicii Domnului!❤️

Doamne-ajută!🙏”, a conchis Gabriela Firea pe Facebook, unde şi-a prezentat şi certificatul de vaccinare şi o icoană.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg