Gabriela Firea, din nou pe mâna medicilor. Se operează a treia oară!

12 aprilie, 2019
1 gabriela firea operata jpg jpeg

Edilul Capitalei urmează să fie supusă unei noi intervenţii chirurgicale luna viitoare. Iată detaliile.

Problemele de sănătate persistă pentru Gabriela Firea, care va ajunge din nou pe mâna medicilor. Primarul general al Capitalei urmează să se opereze la colon imediat după Sărbătorile de Paşte. E vorba despre a treia intervenţie în doar 6 luni!

Gabriela Firea a fost operată laparoscopic în luna decembrie la Spitalul Cantacuzino pentru că acuza afecţiuni gastroenterolorgice, care s-au dovedit a fi cauzate de o ocluzie intestinală. Dar, pentru că a continuat să nu se simtă bine, şi-a făcut analize alte analize şi la stat, şi la privat, ajungând din nou la bisturiu, tot la Spitalul Cantacuzino.

Iată şi declaraţia sa publică, în contextul în care s-a vehiculat ideea că îşi va da demisia din funcţia de primar al Capitalei.

"Deşi au trecut doar 2 săptămâni şi jumătate de la intervenţia chirurgicală dificilă la colon, la care am fost supusă, la Spitalul Cantacuzino din Capitală, de luni mi-am reluat activitatea la birou. Multă muncă, multă implicare, consum nervos. Dar, merg înainte, nu mă plâng şi nu mă abat niciun milimetru de la ce am promis. Azi circulă un zvon otrăvit prin mediul politic şi presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunţa demisia în curând, se caută deja şi înlocuitori. Sunt convinsă că mulţi m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit reţelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt şi mai mulţi, oameni de bună credinţă şi oneşti, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârşit, iar la anul sp candidez din nou. Ştiu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o ştire atât de spumoasă, dar, pentru a-i linişti pe cei care îmi poartă de grijă şi pentru a le tulbura euforia celor care şi-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă, nu mă ţin captivă nici doctorii, şi nici extratereştrii, ci poate doar colegii mei de la Primărie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de şedinţe de lucru. Până la următoarea (şi ultima, sper) intervenţie chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunţat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere dupa operaţie, nu am multe apariţii publice."Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg