Gabriela Firea, fotografii inedite de la nunta cu Florentin Pandele. Fostul primar al Capitalei a serbat 11 ani de la căsătorie: ”Un da pentru tot restul vieţii!”

13 septembrie, 2021
1 firea7 jpg jpeg

Gabriela Firea a împărtăşit cu cei care o simpatizează fotografii inedite de la nunta sa cu Florentin Pandele. 11 ani s-au scurs de atunci.

Fostul primar al Capitalei a descris pozele pe care le-a distribuit cu textul: ”11 ani de la Taina Cununiei şi un DA pentru tot restul vieţii.”

Cei doi se iubesc ca în prima zi, se înţeleg foarte bine şi împărtăşesc valori comune, o componentă esenţială într-un mariaj de succes.

Gabriela Firea are 49 de ani şi împreună cu Florentin Pandele au doi băieţi, David Petru şi Zian Mihail.

Primarul Voluntariului nu se sfiieşte să-i declare public Gabrielei iubirea şi aprecierea sa. Astă-vară, i-a făcut o declaraţie emoţionantă fostului edil al Bucureştiului:  „Am avut norocul să aflu că dragostea este unicul adevăr important şi absolut, într-o viaţă care nu ne dă decât daruri relative - mă regăsesc în aceste cuvinte superbe ale inegalabilului Octavian Paler şi i le dedic soţiei mele iubite azi, de ziua ei. La mulţi ani, iubita mea! Să fii sănătoasă, puternică, liantul şi energia benefică a familiei, mereu iubitoare şi iertătoare, înţeleaptă şi generoasă în sentimente, caldă şi romantică, aşa cum te  ştiu şi cum m-am îndrăgostit pentru totdeauna de tine! Eu şi băieţii noştri te iubim infinit!”

Florentin Pandele este al doilea soţ al Gabrielei Firea, cu care s-a căsătorit în 2010, după decesul primului său soţ, Răsvan Firea, cu care are un băiat, Tudor Ştefan.

Gabriela Firea a explicat mereu că se simte foarte binecuvântată că a primit această a doua şansă la fericire, cu un bărbat care o preţuieşte. Cei doi sunt creştin ortodocşi practicanţi şi obişnuiesc să posteze imagini din excursiile lor prin ţară, pe la mănăstiri şi mai mult, au şi mulţi fini pe care i-au botezat în acelaşi spirit creştin.

Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei, lăsându-i locul lui Nicuşor Dan pe care îl critică adesea pe pagina sa de Facebook, solidarizând cu multe nemulţumiri care au apărut în rândul bucureştenilor.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png