Gabriela Spanic are o soră geamănă! Nu le deosebeşti!

19 ianuarie, 2018
gabriela spanic png

Pe Gabriela Spanic o ştim cu toţii! A jucat în nenumărate telenovele difuzate chiar şi-n România, printre care ”La usurpadora”, unde a portretizat viaţa unor gemene, iar, în anul 2004, a sosit în ţara noastră la invitaţia postului de televiziune ”Acasă”, pentru a lua parte la filmările unei telenovele româneşti. Pe Daniela Spanic, sora sa geamănă, însă, nu o ştie nimeni. De altfel, mulţi nici nu ştiau că actriţa Gabi Spanic are o soră geamănă.

Gabriela şi sora sa geamănă, Daniela Spanic

Ei bine, da, actriţa de telenovele Gabriela Spanic are o soră geamănă, care îi seamănă perfect, dar care a ales să aibă o viaţă privată, lipsită de lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora sa. Un alt motiv pentru care nu ştiam de existenţa Danielei Spanic este faptul că aceasta era certată cu Gabriela Spanic încă din 2007.

Nu şi-au vorbit timp de zece ani

Cele două surori nu şi-au vorbit timp de zece ani, după ce Daniela a suferit un accident vascular pe când era însărcinată, ceea ce a făcut ca aceasta să se îndepărteze de sora ei, şi chiar de întrega familie. Anul trecut, însă, în luna septembrie, cu ajutorul emisiunii ”Suleta la sopa”, Gabriela Spanic a făcut pace cu sora sa, vizitând-o şi strângând-o în braţe după zece ani.

Acum, cele două surori au o relaţie apropiată, iar pe conturile lor de socializare apar multe cadre de familie. Şi, văzându-le, nu putem să nu remarcăm cât de bine se aseamănă Gabriela şi Daniela Spanic acum, la cei 44 de ani. Iată mai multe cadre cu cele două surori pentru a vă convinge de asemănarea lor fizică!Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg