Gabriela Szabo este infectată cu coronavirus: "Aveţi grijă de voi, de cei din jurul vostru"

6 noiembrie, 2020
3 gabriela szabo are coronavirus 2 jpg jpeg

Da, e adevărat! Gabriela Szabo este infectată cu coronavirus. Fosta atletă a dezvăluit pe Facebook că a fost testată pozitiv, dar, la acest moment, se simte bine.

Gabriela Szabo a mai dezvăluit că va rămâne în izolare timp de două săptămâni.

„Îmi pare rău să vă dau veşti mai puţin bune. Ştiu că nu aveţi chef de aşa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obişnuim cu astfel de noutăţi în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfinţenie măsurile impuse de autorităţi, iată, nu suntem feriţi în niciun fel de acest virus care ne-a dat vieţile peste cap.

Am ţinut să aflaţi despre starea mea de sănătate de la mine şi nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Şi sper să fiu aşa şi peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”. Nu ştiu ce să mai cred. Aveţi grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejaţi-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris Gabriela Szabo pe contul ei de Facebook.

2 gabriela szabo are coronavirus 1 jpg jpeg

Viaţa Gabrielei Szabo: ”N-am ştiut să mă bucur de succes”

"Eu am fost o sportivă foarte introvertită şi foarte focusată pe obiectiv. Şi eu, şi echipa mea eram aşa. Şi aveam mare încredere în ei. Când m-am retras din activitatea sportivă şi a trebuit să interacţionez cu oamenii a tre­buit să mă readaptez şi să prind din nou în­crederea în oameni, cu toate că de multe ori m-au dezamăgit. Am petrecut şapte ani în mediul academic şi aceştia mi-au dat încre­derea despre care vorbesc.

M-au ajutat să nu mă mai confund cu sportivul de pe pistă. Şi să am încredere că dacă am ajuns cea mai bună atletă din lume înseamnă că pot face orice altceva. Motivaţia de a face performan­ţa pe care am făcut-o în sport a fost una in­trinsecă. Am descoperit-o la un moment dat. Pe mine nu mă motiva nimic, nici banii nu mă motivau, nici călătoritul, nimic. Dar îmi plăcea competiţia."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg