Gafă de Photoshop! Lindsay Lohan a dat-o în bară pe Internet!

12 martie, 2015
lindsay lohan23 jpeg

Lindsay Lohan are un nou prieten: Photoshop-ul. Din păcate pentru ea, acesta nu este unul tocmai fidel şi o dă de gol din când în când. Actriţa în vârstă de 28 de ani este protagonista celei mai recente gafe de

Lindsay Lohan are un nou prieten: Photoshop-ul. Din păcate pentru ea, acesta nu este unul tocmai fidel şi o dă de gol din când în când. Actriţa în vârstă de 28 de ani este protagonista celei mai recente gafe de Photoshop de pe reţelele de socializare, din rândul vedetelor.

Miercuri, actriţa a postat pe contul de Instragram o fotografie vizibil modificată, ceea ce a stârnit numeroase reacţii din rândul fanilor internauţi. Aceştia i-au reproşat vedetei că şi-a editat poza, având în vedere că nu este la prima încercare de a-şi modifica aspectul în poze.

image

Însă, revenind la cea mai recentă încercare a sa, fanii au remarcat imediat că Lindsay şi-a editat poza în zona fundului, încercând să-l facă să pară mai bombat. Ceea ce a dat-o de gol pe actriţă a fost aspectul nenatural al decorului din spatele ei, aspect pe care Lindsay nu pare să-l fi luat în considerare.

Cât despre tentativa din ianuarie de a-şi edita o altă fotografie ( foto stânga, sus), nici atunci rezultatul nu a fost cel dorit. Şi atunci fanii au descoperit că e vorba de o intervenţie de-a lui Lindsay în Photoshop, având în vedere forma inestetică a posteriorului actriţei, precum şi a obiectelor din cadru.

Însă, după cum era de aşteptat, actriţa nu a dat curs acuzaţiilor, afirmând că singurul lucru editat la fotografia respectivă este culoarea picioarelor sale, care păreau prea ”colorate” în fotografia originală. Yeah, right!

Susă foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg