Clipe de groază pentru Ruby! Cântăreața a ajuns de urgență la spital, ce și-a injectat

5 august, 2022
Ruby jpg

Gafa imensă a lui Ruby, care o putea costa mult. Din dorința de a fi cât mai la modă, cântăreața a apelat la o substanță, care a băgat-o în spital.

Ruby (2) jpg

Artista care vrea să fie tot timpul pe val, a făcut o greșeală pe care o recunoaște și și-o asumă. Din dorința de a fi cât mai bronzată, diva a recurs la o metodă total nerecomandată. Și-a injectat o substanță menită să amplifice bronzul, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Drept urmare, Ruby a început să simtă palpitații, pulsul i-a scăzut dramatic și chemat de urgență ambulanța.

Această substanță este folosită de cele mai multe ori de culturiști. Potrivit spuselor sale, Ruby a apelat pentru prima dată la această soluție și crede că nu și-a administrat o doză corespunzătoare.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzez mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

Potrivit cântăreței, medicii au ținut-o la UPU câteva ore și i-au făcut analizele. ”Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații.”, a explicat Ruby.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg