Gafa președintelui Biden! Cum i-a stâlcit numele Reginei Iordaniei și cum a reacționat Rania

15 februarie, 2024

Președintele american i-a primit la Casa Albă, alături de soția Jill Biden, pe Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, pe Regina Rania a Iordaniei și pe fiul lor moștenitor, Prințul Hussein.

Regina Rania, Regele Abdullah si Printul Hussein al Iordaniei la Casa Alba cu Joe Biden si Jill Biden   Casa Regala hasemita jpg

Familia regală hașemită s-a întâlnit săptămâna aceasta cu președintele Joe Biden, în cadrul vizitei lor oficiale în capitala americană, alături de fiul lor cel mare, Prințul Moștenitor Hussein.

Președintele SUA și Regele Abdullah al II-lea au avut o întâlnire privată, pentru a discuta posibilitatea de încetare a focului în Gaza, misiune foarte importantă pentru regele Iordaniei, care de la începutul conflictului israelian vorbește despre găsirea de soluții.

Înainte de a intra în Casa Albă, soții Biden și regalii iordanieni au făcut poze. În iunie 2018, Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania a Iordaniei au fost primiți la Casa Albă de fostul președinte american, Donald Trump.

În timpul întrevederii cu Joe Biden, a avut loc și un moment stânjenitor, când președintele american a mai comis o gafă. După ce l-a numit pe regele hașemit ”un bun prieten”, ulterior a vorbit despre Regina Rania, căreia i-a stâlcit puțin numele, în stilul său adorabil! Joe Biden s-a referit la Maiestatea Sa cu apelativul ”Regina Rihanna”! De confundat, sigur nu le confundă, însă mai mult ca sigur pronunță mai des numele celebrei cântărețe decât numele reginei iordaniene.

Regina Rania, Joe Biden, GettyImages jpg

Doamnele au fost absolut superbe, ca de fiecare dată! Jill Biden a optat pentru un costum șic roșu, format din fustă și taior, la care a accesorizat inclusiv pantofi roșii, în timp ce frumoasa Regină Rania și-a etalat subtil silueta ireproșabilă, într-o fustă neagră cloș și o bluză gri, alegând să-și marcheze bine talia subțire. Ca de fiecare dată, Regina Rania a purtat pantofi cu toc, iar de data aceasta a avut și o poșetă clutch foarte șic. Superbul său păr lung și castaniu a fost coafat în bucle largi, romantice. Se pare că scopul principal al vizitei familiei regale hașemite la Washington a fost de a-l prezenta oficial pe Prințul moștenitor Hussein ca viitor monarh.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg