Gafa președintelui Biden! Cum i-a stâlcit numele Reginei Iordaniei și cum a reacționat Rania

15 februarie, 2024

Președintele american i-a primit la Casa Albă, alături de soția Jill Biden, pe Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, pe Regina Rania a Iordaniei și pe fiul lor moștenitor, Prințul Hussein.

Regina Rania, Regele Abdullah si Printul Hussein al Iordaniei la Casa Alba cu Joe Biden si Jill Biden   Casa Regala hasemita jpg

Familia regală hașemită s-a întâlnit săptămâna aceasta cu președintele Joe Biden, în cadrul vizitei lor oficiale în capitala americană, alături de fiul lor cel mare, Prințul Moștenitor Hussein.

Președintele SUA și Regele Abdullah al II-lea au avut o întâlnire privată, pentru a discuta posibilitatea de încetare a focului în Gaza, misiune foarte importantă pentru regele Iordaniei, care de la începutul conflictului israelian vorbește despre găsirea de soluții.

Înainte de a intra în Casa Albă, soții Biden și regalii iordanieni au făcut poze. În iunie 2018, Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania a Iordaniei au fost primiți la Casa Albă de fostul președinte american, Donald Trump.

În timpul întrevederii cu Joe Biden, a avut loc și un moment stânjenitor, când președintele american a mai comis o gafă. După ce l-a numit pe regele hașemit ”un bun prieten”, ulterior a vorbit despre Regina Rania, căreia i-a stâlcit puțin numele, în stilul său adorabil! Joe Biden s-a referit la Maiestatea Sa cu apelativul ”Regina Rihanna”! De confundat, sigur nu le confundă, însă mai mult ca sigur pronunță mai des numele celebrei cântărețe decât numele reginei iordaniene.

Regina Rania, Joe Biden, GettyImages jpg

Doamnele au fost absolut superbe, ca de fiecare dată! Jill Biden a optat pentru un costum șic roșu, format din fustă și taior, la care a accesorizat inclusiv pantofi roșii, în timp ce frumoasa Regină Rania și-a etalat subtil silueta ireproșabilă, într-o fustă neagră cloș și o bluză gri, alegând să-și marcheze bine talia subțire. Ca de fiecare dată, Regina Rania a purtat pantofi cu toc, iar de data aceasta a avut și o poșetă clutch foarte șic. Superbul său păr lung și castaniu a fost coafat în bucle largi, romantice. Se pare că scopul principal al vizitei familiei regale hașemite la Washington a fost de a-l prezenta oficial pe Prințul moștenitor Hussein ca viitor monarh.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg