Gafă vestimentară! Brigite Macron, apariţie ridicolă la un eveniment oficial!

20 iunie, 2017
brigitte jpg jpeg

Are 64 de ani şi este Prima Doamnă a Franţei. Nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci ascensiunea ei la Palatul Élysée a fost îndelung discutată şi disputată. Brigitte Macron este care scrie istoria Franţei în prezent şi cea care-i stă alături unui bărbat mai mic decât ea cu 24 de ani, care a reuşit să ajungă Preşedintele Franţei.

image

Primele ei îndatoriri oficiale au decurs fără evenimente notabile! A zâmbit cordial şefilor de stat pe care i-a întâlnit, a dus la bun sfârşit sarcinile cuvenite şi a dat impresia că experienţa de viaţă o ajută să fie o altfel de Primă Doamnă. Una care nu se învăluie în scandal şi care pune interesul ţării sale mai presus de orice.

image

Ei bine, sâmbătă trecută, Brigitte Macron a demonstrat, însă, că dorinţa de a demonstra că încă e o femeie frumoasă şi tânără este mai presus de orice îndatorire oficială sau… morală. Soţia preşedintelui Franţei a luat parte la un eveniment sportiv, ce s-a desfăşurat pe străzile aglomerate din Le Touqut, în cadrul căruia a avut ocazia să se plimbe cu bicicleta.

Cu zâmbetul la purtător şi cu o energie debordantă, Brigitte le-a demonstrat tuturor că la cei 64 de ani este o femeie în formă, care nu se dă în lături de la nimic. Nici măcar de la a pedala într-o fustă mini, care-i lăsa la vedere totul!

image

Ce-i drept, a fost destul de surprinzător să vedem cât de tonifiate sunt picioarele Primei Doamne a Franţei, însă asta nu scuză gafa vestimentară, şi, totodată, situaţia ridicolă în care s-a pus. Şi deşi, ulterior, a schimbat fusta mini de blugi cu o pereche de pantaloni roşii, presa franceza n-a privit cu ochi buni această primă alegere vestimentară a lui Brigitte.

image

Mulţi s-au grăbit să spună că Briggite Macron a încălcat conduita prezidenţială şi că această apariţie a fost un pas înapoi pentru acceptarea ei în rolul de Primă Doamnă a Franţei. Voi ce spuneţi? A fost o alegere vestimentară nepotrivită pentru o Primă Doamnă?

foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg