Gafă vestimentară! Brigite Macron, apariţie ridicolă la un eveniment oficial!

20 iunie, 2017
brigitte jpg jpeg

Are 64 de ani şi este Prima Doamnă a Franţei. Nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci ascensiunea ei la Palatul Élysée a fost îndelung discutată şi disputată. Brigitte Macron este care scrie istoria Franţei în prezent şi cea care-i stă alături unui bărbat mai mic decât ea cu 24 de ani, care a reuşit să ajungă Preşedintele Franţei.

image

Primele ei îndatoriri oficiale au decurs fără evenimente notabile! A zâmbit cordial şefilor de stat pe care i-a întâlnit, a dus la bun sfârşit sarcinile cuvenite şi a dat impresia că experienţa de viaţă o ajută să fie o altfel de Primă Doamnă. Una care nu se învăluie în scandal şi care pune interesul ţării sale mai presus de orice.

image

Ei bine, sâmbătă trecută, Brigitte Macron a demonstrat, însă, că dorinţa de a demonstra că încă e o femeie frumoasă şi tânără este mai presus de orice îndatorire oficială sau… morală. Soţia preşedintelui Franţei a luat parte la un eveniment sportiv, ce s-a desfăşurat pe străzile aglomerate din Le Touqut, în cadrul căruia a avut ocazia să se plimbe cu bicicleta.

Cu zâmbetul la purtător şi cu o energie debordantă, Brigitte le-a demonstrat tuturor că la cei 64 de ani este o femeie în formă, care nu se dă în lături de la nimic. Nici măcar de la a pedala într-o fustă mini, care-i lăsa la vedere totul!

image

Ce-i drept, a fost destul de surprinzător să vedem cât de tonifiate sunt picioarele Primei Doamne a Franţei, însă asta nu scuză gafa vestimentară, şi, totodată, situaţia ridicolă în care s-a pus. Şi deşi, ulterior, a schimbat fusta mini de blugi cu o pereche de pantaloni roşii, presa franceza n-a privit cu ochi buni această primă alegere vestimentară a lui Brigitte.

image

Mulţi s-au grăbit să spună că Briggite Macron a încălcat conduita prezidenţială şi că această apariţie a fost un pas înapoi pentru acceptarea ei în rolul de Primă Doamnă a Franţei. Voi ce spuneţi? A fost o alegere vestimentară nepotrivită pentru o Primă Doamnă?

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg