Gaga Hair Salon

30 august, 2012

Poate tocmai pentru că a început să-i cadă părul, după cum a declarat chiar ea, din cauza vopsirilor dese, artista iubeşte la nebunie părul, pe care îl

Poate tocmai pentru că a început să-i cadă părul, după cum a declarat chiar ea, din cauza vopsirilor dese, artista iubeşte la nebunie părul, pe care îl poartă-n fel şi chip, cum numai ea se pricepe.

Octombrie 2009, Billboards Annual Women in Music. Una dintre plăcerile artistei e să-i pună pe stilişti în dificultatea de a-i descrie şi cataloga ţinutele. Aici, Gaga a defilat cu o combinaţie între vintage Hollywood glamour şi Halloween de-a dreptul, coafura ei chic concurând cu poncho-ul din păr tras peste o rochie albastră transparentă.

Aprilie 2012, Hong Kong. Iată şi lookul pe care Gaga l-a prezentat fanilor japonezi. Deja nu mai e de-ajuns să ne imaginăm că vedeta are o colecţie infinită de peruci şi meşe... Aici pare un veritabil vînător de capete pletoase, care-şi expune una dintre creaţiile- trofeu!

Octombrie 2011, Londra. Extensii verzi, pălărie şi body din păr negru. Cam aşa s-a dus Lady Gaga la concertul lui Dr. Dre... Ce nevoie mai avem de materiale fine şi ţesături, când există atâta păr pe lumea asta?

Ianuarie 2010, Premiile Grammy. Într-o rochie intergalactică Armani Prive şi cu un accesoriu furat de la Edward Omul Foarfecă, diva ne-a arătat că poate scoate capul în lume şi cu o coafură coborâtă la standardele glam ale lumii obişnuite. Şi nu i-a stat deloc rău!

Mai 2010, concert la Paris. Ni se ridică părul pe noi la această apariţie! Artista pare de-a dreptul sufocată în propria pasiune pentru păr! Căci nici nu ştii foarte bine ce e: o meduză uriaşă sau un baldachin ambulant?

Iunie 2011, la o emisiune TV în Anglia, unde i-a povestit gazdei de-a fir a păr despre viaţa ei. Lady Gaga a inventat cu siguranţă stilul hairy chic!

August 2012, Bucureşti. Gaga a pregătit şi pentru show-ul de la noi un look cu totul special, încântându-şi fanii cu o coafură de alien: cocul clasic a fost înlocuit cu un cub de păr ca o căpiţă de fân. Curat extraterestră!

Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/REXFEATURES, PHOTOLAND/WENN.COMRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg