Gal Gadot a născut! Uite ce nume poartă cel de-al doilea copil al actriţei!

21 martie, 2017
Gal Godot png

Actriţa din ”Wonder Woman” l-a făcut tată a doua oară pe Yaron Versano, bărbatul cu care este căsătorită încă din 2008. Fericita veste ne-a dat-o chiar ea, prin intermediul contului de Instagram, unde a postat o imagine cu bebeluşul nou-născut.

Prima fotografie după naştere

Familia actriţei Gal Gadot s-a mărit! Actriţa i-a dat naştere unei fetiţe în urmă cu trei zile, devenind a doua oară mamă, iar fiica ei de cinci ani, Alma, devenind soră mai mare!

Am avut ocazia să vedem şi o primă imagine cu simpatica actriţă după naştere, Gal ţinându-şi la curent fanii internauţi cu schimbările din viaţa sa. Aceasta apare în cea mai recentă imagine de pe Instagram părăsind spitalul în care născuse şi având-o în braţe pe micuţa Maya.

Căci da, numele ei este Maya. ”Şi acum suntem patru. Ea e venit pe lume, Maya”, este mesajul descriptiv care a însoţit fotografia inedită. Un mesaj care a stârnit, după cum era de aşteptat, nenumărate reacţii în rândul fanilor internauţi.

Gal şi fiica cea mare, Alma

”Mă simt complet binecuvântată şi recunoscătoare pentru toate minunile din viaţa mea”, a adăugat actriţa din Justice League.

În noiembrie, a anunţat că va fi din nou mămică

Amintim că actriţa ne-a mărturisit că e însărcinată a doua oară în luna noiembrie. De atunci, Gal s-a ocupa de promovarea noului ei film, ”Wonder Woman”, care va ajunge în cinema pe 2 iunie.

Noul ei rol

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg