Gala Oscar 2024. Cele mai HOT cupluri de pe covorul roșu

11 martie, 2024

Pe 10 martie 2024, a avut loc mult așteptata gală a Premiilor Oscar, 2024, ocazie cu care iubitorii filmului s-au delectat cu ținutele glam afișate pe covorul roșu.

FotoJetcupluriOscars jpg

Și nu doar ținutele au fost spectaculoase, ci și cuplurile care au făcut un adevărat spectacol și din iubirea lor. Cele mai multe doamne au ales la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar ținute deschise la culoare, care le flatau siluetele atent pregătite pentru marele eveniment, în timp ce domnii au făcut o adevărată demonstrație de eleganță.

Iată cele mai reușite cupluri de pe covorul roșu, care au bifat ceremonia Premiilor Oscar, dar și petrecerea fastuoasă de după.

Emma Stone și Dave McCary

Una dintre marile câștigătoare ale râvnitului premiu, Emma Stone a strălucit, la propriu, atent răsfățată de de soțul ei Dave McCary.

Cea mai bună actriță, vedeta care are rolul principal în ”Poor Things”, Emma Stone a avut o apariție rară alături de soțul Dave McCary. Cuplul duce o viață foarte discretă alături de fiica lor, Louise Jean, care a venit pe lume în martie 2021.

Yvonne McGuinness și Cillian Murphy

Omul serii, Cillian Murphy, a făcut senzație de mână cu soția Yvonne McGuinness, care nu s-a mai abținut și l-a sărutat pasional după ce a câștigat Oscarul.

"Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei Premiilor Oscar, găzduită de Jimmy Kimmel, care a avut loc aseară la Los Angeles.

Tom Ackerley și Margot Robbie

Tom Ackerley a sorbit-o din priviri pe soția lui Barbie, Margot Robbie, pe covorul roșu.

Cuplul longeviv, care s-a căsătorit în 2016 în Australia natală a lui Margot, chiar a oferit o imagine adorabilă de Barbie și Ken!

Matthew McConaughey și Camila Alves

Matthew McConaughey și Camila Alves au arătat splendid pe covorul roșu! Cei doi care sunt părinții a trei copii adolescenți și preadolescenți, Levi, în vârstă de 15 ani, Vida de 13 ani și ai lui Livingston, în vârstă de 10 ani, s-au îmbrăcat la patru ace pentru această ocazie specială.

Kirsten Dunst și Jesse Plemons

Eleganță strălucitoare, asta este ce au afișat superbul cuplu! Recent provocat pe sănătate, Jesse Plemons face dovada că se simte bine acum. Kirsten și actorul s-au căsătorit în Jamaica, în iulie 2022 și au doi fii: Ennis Howard, născut în 2018, și James Robert, născut în 2021.

Emily Blunt și John Krasinski

Tineri, superbi, spectaculoși, cu adevărat unul dintre cele mai reușite cupluri de la Premiile Oscar 2024! ”Porumbeii” s-au căsătorit în 2010 și au două fiice împreună, pe nume Hazel și Violet.

Riko Shibata și Nicolas Cage

Nicolas Cage, în vârstă de 60 de ani, și soția sa Riko Shibata, în vârstă de 28 de ani, au dovedit că sunt încă în perioada lunii de miere. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă din Las Vegas în 2021.

Tamsin Egerton și Josh Hartnett

Cunoscuți pentru discreția lor, cei doi au avut această splendidă apariție rară!

Chris Hemsworth and Elsa Patak

Confirmându-și titlul de cel mai în formă cuplu de la Hollywood, Chris Hemsworth și Elsa Pataky au arătat foarte drăguț împreună pe covorul roșu.

Starul australian din Thor, Chris, a optat să renunțe la un papion, în timp ce frumusețea spaniolă Elsa și-a evidențiat fizicul super-fit într-o rochie albă decupată.

Mark Ruffalo și Sunrise Coigney

Unul dintre cele mai longevive cupluri! Au împreună 24 de ani de mariaj și trei copii.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg